Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπέγραψε στον Ηρακλή ο Κυριάκος

Ο Τάσος Κυριάκος έγινε η 6η προσθήκη του Ηρακλή. Κηπουρός προ των πυλών.

Η συμφωνία του Γηραιού με τον 35χρονο μέσο ήταν δεδομένη και το μόνο που έλειπε ήταν η λύση του συμβολαίου του με τη Νίκη Βόλου. Αυτό έγινε και τη Δευτέρα (15/07) ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου, του 3ου πρώην ποδοσφαιριστή των Νικιωτών μετά τους Πουρτουλίδη, Κοντοδήμο και 6ου έπειτα από τους Λίμα, Σίμιτς, Ζαχόρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Κυριάκου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Απόλλωνα Λάρισας την αγωνιστική χρονιά 97-98 και μετά από 3 χρόνια παραμονής μεταπήδησε στην Λάρισα μέχρι το 2001-2002. Επόμενες ομάδες ήταν η Καλλιθέα στα 3 χρόνια 2002-2005, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης και ξανά η Λάρισα.

Την χρονιά 2009-2010 πηγαίνει στο κυπριακό πρωτάθλημα και αγωνίζεται με την ομάδα της Ομόνοιας και την επόμενη χρονιά εντάσσεται στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα για 2 χρόνια από το 2010 έως 2012. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Νίκη Βόλου όπου είχε 41 συμμετοχές και 5 γκολ».

Κηπουρός ο... αντί-Χουάντερσον

Ο Χουάντερσον Σίλβα είναι δεδομένο ότι θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ηρακλή. Ο Σίνισα Γκόγκιτς θέλει να στηριχτεί σε ελληνική άμυνα και Έλληνα γκολκίπερ, η ΑΕΚ Λάρνακας είναι υποψήφια να τον αποκτήσει και ο Φώτης Κηπουρός δείχνει να βρίσκεται πρώτος στη λίστα του Σερβοκύπριου.΄

Ο 38χρονος γκολκίπερ έπαιξε σε 27 αγώνες πρωταθλήματος πέρυσι με τον Πλατανιά και εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του, η οποία εξαρτάται, βέβαια, από αυτή του Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος θα αφιχθεί την Τρίτη (16/07) στη Θεσσαλονίκη και σε συνάντηση που θα έχει με την ΠΑΕ παρουσία του εκπροσώπου του θα συζητήθει το θέμα του δανεισμού του.

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούλιος 2013 11:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep