Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρεθυμνιώτης ο Γκαετάν

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Ντ' Ακούντο Γκαετάν.

Από την Τετάρτη (10/07) είχε γίνει γνωστό ότι η ομάδα του Ρεθύμνου βρισκόταν σε επαφές με τον Γάλλο επιθετικό που δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα στον Πλατανιά. Η μεταγραφή του 24χρονου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (11/07), με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

««Η ΠΑΕ Επισκοπή συμφώνησε με τον Γάλλο επιθετικό D’acunto Gaetan για συνεργασία ενός χρόνου».

Ο Ντακούντο Γκαετάν έχει γεννηθεί στην Γαλλία στις 10 Οκτωβρίου του 1989, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Μαρσέιγ και από την τριετία 2007-10 αγωνίστηκε στην Β’ ομάδα της. Την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Γ’ Εθνική Γαλλίας με την Κασί Καρνού. Την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στο Ισραήλ σε 2 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ με την φανέλα της Χαποέλ Ραανανά.

Ο Γάλλος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενο που υπόγραψα στην Επισκοπή. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και να πετύχουμε το στόχο μας. Οι άνθρωποι της ομάδας της μέρες που είμαι εδώ, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω δίνοντας ότι μπορώ περισσότερο για να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη του».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep