Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Τιμή μου ο Βύζας»

Οι Γιάννης Τοπαλίδης και Κώστας Κοσσυβάκης μίλησαν για έναν Βύζαντα πρωταγωνιστή.

Ημέρα παρουσίασης του προπονητή, Γιάννη Τοπαλίδη ήταν η Τετάρτη (10/07) για τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο μεγαλομέτοχος, Κώστας Κοσσυβάκης παρουσίασε τον 51 ετών τεχνικό και τόνισε ότι η άφιξή του έρχεται να αλλάξει την πορεία, όχι μόνο του ποδοσφαίρου στα Μέγαρα, αλλά και της πόλης. Από την πλευρά του ο πρώην τεννικός της ΑΕ Πάφου μίλησε για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδιήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στο πρωτάθλημα. To flnews.gr σας παρουσιάζει όλα όσα είπαν οι δύο άνδρες.

Κοσσυβάκης: «Τα βλέμματα στα Μέγαρα»

Ο Κοσσυβάκης τόνισε: «Μετά από δύο χρόνια που είμαστε στην ομάδα, μετά από συχνές αλλαγές προπονητών που δεν κάνουν καλό και μετά από μία δύσκολη χρονιά που πέρασε, αλλά πετύχαμε τον αντικειμενικό μας στόχο, είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω στην ομάδα και την πόλη τον πρωταθλητή Ευρώπη, τον προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη. Με μεγάλη μου υπερηφάνεια καλωσορίζω στον φίλαθλο κόσμο και τον λαό των Μεγάρων έναν άνθρωπο που έρχεται να αλλάξει την πορεία του ποδοσφαίρου της πόλης. Είναι καταξιωμένος, πασίγνωστος σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, θα στρέψει εδώ τα φώτα με τη φήμη του και τη δουλειά του, με το αποτέλεσμα της εργασίας του και τον τρόπο που δουλεύει.

«Είναι καταξιωμένος, πασίγνωστος σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, θα στρέψει εδώ τα φώτα με τη φήμη του και τη δουλειά του, με το αποτέλεσμα της εργασίας του και τον τρόπο που δουλεύει»

Είμαι βέβαιος ότι πριν από λίγο καιρό κανείς δεν θα πίστευε ότι θα ήταν εφικτή αυτή η συνεργασία. Με το όραμα που δώσαμε τον τελευταίο καιρό σην τοπική κοινωνία και με τη συμπαράσταση όλων στο ΔΣ, με την αρωγή του Δήμου που συμμετέχει στα κοινά με όλους τους δυνατούς τρόπους, μπορούμε με προπονητή τον κύριο Τοπαλίδη να πάμε την ομάδα πολύ ψηλά. Αυτός είναι ο στόχος και η φιλοδοξία του ίδιου. Θα ήθελα από όλους να βοηθήσουν με την παρουσία τους».

Τοπαλίδης: «Τιμή μου»

«Μπορούμε με προπονητή τον κύριο Τοπαλίδη να πάμε την ομάδα πολύ ψηλά. Αυτός είναι ο στόχος και η φιλοδοξία του ίδιου. Θα ήθελα από όλους να βοηθήσουν με την παρουσία τους»

Ο Γιάννης Τοπαλίδης είπε: «Είναι τιμή που θα δουλέψω εδώ. Από την πρώτη στιγμή που συζήτησα με τους ανθρώπους του Βύζαντα με εντυπωσίασαν με την όρεξή τους για δουλειά. Εγώ αφοσιώνομαι σε ό,τι κάνω και στόχος μου είναι να μένω στα Μέγαρα και να ασχολούμαι με την ομάδα. Και στην Εθνική ομάδα δούλευα μέρα νύχτα μόνο γι' αυτή.

Με όσους μίλησα μου έδιναν συγχαρητήρια που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα να ξεκινώ την καριέρα μου στην Ελλάδα από εδώ. Ήμουν πέρυσι στην Πάφο. Στο ξεκίνημά μου εδώ καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει για να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Από ότι έχω πληροφορηθεί δεν υπάρχουν διαφορές στο πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και με τον κόσμο μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον κύριο Κοσσυβάκη, έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Οι συζητήσεις μαζί του έπαιξαν μεγάλο ρόλο να αποφασίσω να έρθω και να εργαστώ εδώ».

«Είναι τιμή που θα δουλέψω εδώ. Από την πρώτη στιγμή που συζήτησα με τους ανθρώπους του Βύζαντα με εντυπωσίασαν με την όρεξή τους για δουλειά»

Για την ενίσχυση δήλωσε:

«Θα κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες. Θα δώσουμε βάρος στα νέα παιδιά. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα δούμε τι ομάδα έχουμε κάνει».

Ο Κοσσυβάκης ρωτήθηκε για την αλλαγή συνθηκών και σημείωσε:

«Ο στόχος ο δικός μου είναι το απόλυτο. Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν μίλησα για τίτλο, αλλά για μία πολύ καλή πορεία. Σίγουρα θέλω να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία»

«Οι εποχές που αποφάσιζαν για όλα οι μεγαλομέτοχοι χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν πέρασαν ανεπιστρεπτί. Χωρίς τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας δεν γίνεται τίποτα. Τα Μέγαρα έχουν συστρατευτεί, ο κόσμος μας δίνει την εντύπωση ότι είναι αποφασισμένος να βοηθήσει με ό,τι μέσο διαθέτει. Ο καθένας που θα έρχεται, μας δίνει δύναμη να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ανταποκρίνεται στα όνειρα των Μεγαριτών και τα δικά μου».

Για το αν ο Βύζας μπορεί να πετύχει την άνοδο, ο Τοπαλίδης είπε:

«Θα φανεί στην πορεία. Ο στόχος ο δικός μου είναι το απόλυτο. Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν μίλησα για τίτλο, αλλά για μία πολύ καλή πορεία. Σίγουρα θέλω να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

«Ο Ολμπιακός ποιον πήρε προπονητή; Ήταν γνώστης; Ο ΠΑΟΚ; Τι καραμέλα είναι αυτή; Παντού ποδόσφαιρο παίζεται. Αν ερχόμουν στα μέσα της σεζόν ή στο τέλος και δεν ήξερα τους αντιπάλους ίσως είχα ένα χάντικαπ. Παρακολουθώ από το 2001 εντατικά τα ελληνικά πρωταθλήματα»

Για το αν είναι μειονέκτημα για τον ίδιο το γεγονός ότι δεν έχει δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα:

«Ο Ολμπιακός ποιον πήρε προπονητή; Ήταν γνώστης; Ο ΠΑΟΚ; Τι καραμέλα είναι αυτή; Παντού ποδόσφαιρο παίζεται. Αν ερχόμουν στα μέσα της σεζόν ή στο τέλος και δεν ήξερα τους αντιπάλους ίσως είχα ένα χάντικαπ. Παρακολουθώ από το 2001 εντατικά τα ελληνικά πρωταθλήματα».

Ο Τοπαλίδης, τέλος, τόνισε ότι δεν έχει αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, σημείωσε ότι το τεχνικό τιμ παραμένει το ίδιο και ερωτώμενος σχετικά με τις υποδομές, συμπλήρωσε: «Είμαι φαν των μικρών ομάδων και θέλω να προωθώ νεαρούς. Στην Πάφο είδα έναν πιτσιρικά 19 ετών που μου έλεγαν ότι δεν κάνει, αλλά εγώ είχα εντυπωσιαστεί. Τώρα τον θέλουν η Ανόρθωση και η Ομόνοια. Αν υπάρχει ταλέντο, τότε το αξιοποιείς».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep