Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Στην καρδιά μου ο Φωκικός»

Ο τέως πια προπονητής του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου. μίλησε για το διαζύγιο με την ομάδα της Άμφισσας.

Ο Πέτρος Δημητρίου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Φωκικό και τον κόσμο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει έναν έναν τους συνεργάτες του. Αναλυτικά όσα υποστήριξε: «Φεύγω από τον Φωκικό με ψηλά το κεφάλι και σίγουρος ότι όλοι μαζί προσπαθήσαμε προκειμένου αυτή η ομάδα να πετύχει. Παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού οι περισσότερες από τις ομάδες που συμμετείχαν είχαν την εμπειρία της Α Εθνικής. Εν τούτοις αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τον κόσμο μας και πετύχαμε ιστορικά αποτελέσματα κόντρα στο Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, Καλλονή, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ομάδες με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα.
Ο Φωκικός μπήκε στην καρδιά μου και αποτελεί πλέον ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα. Παράλληλα θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ σωστά, προωθήσαμε πολλά νέα παιδιά και ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια αυτά τα παιδιά πήραν πάρα πολλές ευκαιρίες και έδειξαν ότι αξίζουν και το μέλλον τους ανήκει. Από τον Μάρτιο είχαμε εκπληρώσει τον βασικό μας στόχο, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, συνεχίσαμε χωρίς άγχος και θεωρώ ότι μπήκλαν οι σωστές και υγιείες βάσεις και την νέα περίοδο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η ομάδα αυτή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και να φθάσει ψηλότερα.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σίμο Παπαδημητρίου αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την στήριξη που είχα. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Λευτέρη Βελέντζα που ήταν βοηθός μου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα και τον σκάουτερ Διονύση Κριτζά που ήταν οι άμεσοι συνεργάτες μου και θα αποχωρήσουν μαζί μου. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον γυμναστή Κώστα Τερζή, τον έφορο Χρήστο Πετρόπουλο, τον υπεύθυνο του σταδίου Στάθη Γογολόγο και τον γιατρό Τάσο Ματζώρο.
Τελευταίους αφήνω τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Φωκικού, με τους οποίους δεθήκαμε πάρα πολύ, γίναμε μία οικογένεια και καταφέραμε όλα αυτά. Ιδιαίτερα ο φίλαθλος κόσμος με συγκίνησε για το ενδιαφέρον του και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούλιος 2013 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep