Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επενδυτικό ενδιαφέρον στον Ηρακλή

Ένας εκ των πέντε επιχειρηματιών που φέρονται να ενδιαφέρτονται για τον Ηρακλή ανέλυσε τα σχέδια που υπάρχουν για εμπλοκή στον Γηραιό.

Ο λόγος για τον Στέλιο Αραμπατζή, ο οποίος με τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό arena fm ανέφερε: «Έχουμε κάνει πολλές συναντήσεις με τον κ. Παπαδόπουλο και σε ορισμένες από αυτές ήταν μαζί του και ο αδερφός του και ο δικηγόρος του, αλλά και ένα ακόμη πρόσωπο από την Κατερίνη. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να πάμε οπουδήποτε για να μιλήσουμε, αλλά αυτοί μας καλούσαν στην Κατερίνη.

Συνάντηση είχαμε και πριν από περίπου δύο ώρες με μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, στην οποία εκθέσαμε όλα αυτά που έχουμε συζητήσει, αλλά εγώ δεν βλέπω καμία διάθεση από τον κ. Παπαδόπουλο να αποχωρήσει. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω από τα λεγόμενά του. Ζήτησα να γίνει συνάντηση στη Μίκρα και μας ζήτησε φαξ με τα ονόματα μας, ώστε να αποφασίσει ο νομικός σύμβουλος αν θα μας δεχθεί ή όχι. Τι νόημα έχει όλο αυτό, από την στιγμή που ξέρει ποιοι είμαστε. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα συλλάβω.

Εμείς έχουμε κάνει δύο προτάσεις. Η μία πρόταση προβλέπει την αποχώρησή του από την ΠΑΕ και την ανάληψη από την πλευρά μας της ευθύνης αποπληρωμής όλων των χρεών και η δεύτερη προβλέπει την παραμονή του ως μεγαλομέτοχο και εμείς να αναλάβουμε το μάνατζμεντ και τα χρέη. Αυτό κατά την γνώμη μου δείχνει ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί του. Εμείς δεν θέλουμε να φύγει από τον Ηρακλή, άσχετα αν δεν είναι Ηρακληδέας. Ας παραμείνει και αν το ποσό των χρεών αγγίζει αυτά που αναφέρει, τότε όλα καλά. Μπορούμε και παίκτες να πάρουμε και συμβόλαια να συνάψουμε. Δεν έχουμε βέβαια πολλά χρήματα, αλλά ότι υποσχεθούμε θα το κάνουμε.

Είμαστε άνθρωποι που ο καθένας θα αναλάβει ένα διαφορετικό αντικείμενο που το γνωρίζει καλά. Μας ενδιαφέρει να μοιράσουμε χαμόγελα. Γι' αυτό και ασχολούμαστε. Και εμείς οικογενειάρχες είμαστε. Από την στιγμή που αναλαμβάνουμε τα χρέη και το μπάτζετ, αν κάτι δεν πάει καλά, θα είστε οι πρώτοι που θα καταφερθείτε εναντίον μας» τόνισε αρχικά και εν' συνεχεία για την κίνηση αυτή πρόσθεσε: «Εκτός από εμάς τους πέντε, υπάρχουν κι άλλοι Ηρακληδείς που θα βοηθήσουν με ποσά που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα για την εποχή. Υπάρχει άνθρωπος που έκανε ταμειακές διευκολύνσεις επί εποχής Μυτιληναίου.

Εμείς δεν ήρθαμε να κάνουμε τους παράγοντες. Εμείς ερχόμαστε σαν φίλοι του Ηρακλή με σκοπό να φτάσει η ομάδα εκεί που ανήκει. Γιατί ο κόσμος έχει χαθεί από παντού. Δεν υπάρχει. Δε νομίζω ότι ο κ. Παπαδόπουλος έχει παραπάνω δυνατότητες. Δεν κατάφερε να ανεβάσει τον Ηρακλή, ούτε από την Γ' Εθνική στη Β'. Χάνονται παίκτες και πάνε στο Αίγιο. Δεν ξέρω αν θα αλλάξουν τα δεδομένα. Βεβαίως αν δεν μας δεχθεί σήμερα, τουλάχιστον τα τρία από τα πέντε άτομα, αύριο στις 11 το πρωί θα είμαστε στη Μίκρα, η οποία δεν ανήκει σε κανένα Παπαδόπουλο.

Πρέπει επίσης να τονίσω ότι εάν τα πράγματα καθυστερήσουν, εμείς θα αποχωρήσουμε γιατί ο χρόνος περνάει. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με πρωτοκλασσάτα ονόματα που προέρχονται από την Superleague. Αν συμφωνήσουμε υπάρχει προπονητής που έχει συμφωνήσει και τουλάχιστον τρεις παίκτες με θητεία από την μεγάλη κατηγορία. Αύριο στις 11 θα είμαστε εκεί αν δεν μας δεχθεί, έχει καλώς».

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούλιος 2013 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep