Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε τρεις ο Φωκικός

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» έκανε ο Φωκικός που ενέταξε στο δυναμικό του τούς Γιώργο Σιάκκα, Δημήτρη Φροξυλιά και Γιώργο Νικόλτση.

 

 

Ενισχύθηκε, λοιπόν, η ομάδα της Άμφισσας η οποία αρχικά ανακοίνωσε τον Γιώργο Σιάκκα. Πρόκειται για 23χρονο αμυντικό χαφ, που έχει την ευχέρεια να παίξει και ως στόπερ. Έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό Α' Εθνική (8 συμμετοχές), τον Εργοτέλη Α' Εθνική (2 συμμετοχή) και τη Δόξα Δράμας B εθνική, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα και της Εθνικής Ελπίδων (9 συμμετοχές). Σημειώνεται ότι ο παίχτης είχε κάνει θετικές εμφανίσεις με την Δόξα στα play off, ενώ συμμετείχε και στο τελευταίο φιλικό με τον Τύρναβο, αφήνωντας πολύ καλές εντυπώσεις.

 

Στο δυναμικό των νεοφώτιστων εντάχθηκαν και επίσημα ακόμα οι Φροξυλιάς και Νικόλτσης, ύστερα από επαφές του προπονητή Μιχάλη Κασάπη με την ΑΕΚ που διήρκησαν περίπου 2 μήνες και έπειτα πό πολύωρες διαπραγματεύσεις το βράδυ της Πέμπτης (13/10). Οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν από την ομάδα με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο Φροξυλιάς αγωνίζεται ως χαφ αριστερά και δεξιά, ενώ ο Νικόλτσης ως φορ περιοχής. Και οι 2 είχαν συμμετάσχει στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

 

Last modified onΠαρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep