Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σφακιανάκης: «Εδώ και του χρόνου»

Ο μέσος του Παναιτωλικού, Στέλιος Σφακιανάκης, προαννήγγειλε την παραμονή του στην ομάδα του Αγρινίου.

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Γεγονός» έκανε ο Στέλιος Σφακιανάκης. Ο έμπειρος μέσος είπε αρχικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Νομίζω μετά το Δεκέμβριο η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δικαιωματικά θα έπρεπε να είμαστε στην πρώτη τριάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά και στα πλέι οφ δείξαμε ότι είμαστε ομάδα Σούπερ Λιγκα και δίκαια ανεβήκαμε. Σκοπός τώρα είναι αυτή η ομάδα να καθιερωθεί γιατί αξίζει να βρίσκεται πάντα στη Σούπερ Λιγκα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου που έκρινε την άνοδο, ανέφερε: «Μέσα σε ένα παιχνίδι υπάρχουν διάφορες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε μια αρκετά μεγάλη πίεση για ένα δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκα».

Για τη σχέση του με τον κόσμο είπε: «Παίζεις πρώτα για τον κόσμο και μετά για την ομάδα και τον εαυτό σου. Όταν μετά αναγνωρίζεται αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έχεις κάνει, είτε είσαι καλός είτε κακός δίνεις και την ψυχή σου για την ομάδα, είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Και έβγαλε την είδηση σχετικά με την παραμονή του: «Κατά πάσα πιθανότητα νομίζω θα είμαι εδώ. Θα δείξει».

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2013 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep