Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χάβος: «Στόχος η παραμονή»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε για τη νέα σεζόν και για τους στόχους της ομάδας.

Ο Μάκης Χάβος μίλησε στην τηλεόραση του OTE και ανέφερε: «Είχα περάσει και πριν από έξι χρόνια από το Αγρίνιο, πίστευα στην ομάδα και την αγαπούσα και τελικά τα καταφέραμε! Έχει δυναμική, έχει κόσμο και μας βοήθησε πολύ αυτό. Στον πρώτο αγώνα με τα Ψαχνά ήταν 1.500 άτομα στο γήπεδο, όμως μετά από λίγο καιρό ανατρέψαμε την κατάσταση και το γεμίσαμε. Ζει ο κόσμος για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αυτό φάνηκε.
Όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια θέλει διαχείριση, ήμασταν το φαβορί και με την βοήθεια του κόσμου το πήγαμε σωστά και έτσι φτάσαμε στην άνοδο. Όλη την διάρκεια ξέραμε τι έχουμε, ο κόσμος μας έδινε αυτοπεποίθηση και πιστεύαμε σε εμάς. Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη στον εαυτό μας! Καταφέραμε να πάρουμε 3 συνεχόμενα ματς στην έδρα μας, κάτι που είναι δύσκολο!
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τα δώσαμε όλα και θα ήταν πολύ κρίμα να μην πάρουμε την άνοδο! Άντεξαν, αν και οι αγώνες ήταν πολλοί, οι προπονήσεις έντονες. Η ξεκούραση και η διατροφή είναι αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά. Δεν πιστεύαμε πως θα μείνουμε εκτός τριάδας, αλλά δεν μας πήρε και από κάτω!
Οι μεγάλοι και έμπειροι παίκτες, ήταν οι κορυφαίοι νομίζω στην σεζόν και οι αντοχές τους δείχνουν πόσο καλή δουλειά έχει γίνει. Βέβαια, όπως φάνηκε, δεν δουλέψαμε με 12 και 13 παίκτες. Είχαμε ονόματα που ήταν πολυτέλεια για την κατηγορία, αλλά παράλληλα όλα τα νέα παιδιά όποτε μπήκαν έδειξαν έτοιμα να προσφέρουν. Καταφέραμε να παίζουμε επιθετικά, αλλά να έχουμε πέρα από το θέαμα και αποτελεσματικότητα, ενώ δεν δεχόμασταν και εύκολα γκολ.
Θέλω να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά πρέπει πάντα να ξέρουμε τι κάνουμε. Εγώ λατρεύω και την άμυνα, θα προσπαθήσω να περάσω όλα τα στοιχεία προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στόχος μας φυσικά είναι η παραμονή. Θέλουμε να δείξουμε πρώτα από όλα σεβασμό στα παιδιά που μας ανέβασαν, να κάνουμε και κάποιες κινήσεις, ενώ τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις ακαδημίες. Εδώ η Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ βασίζεται στις ακαδημίες, δεν γίνεται στην Ελλάδα να τα θέλουμε όλα έτοιμα».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2013 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep