Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανταγωνιστικός Πιερικός»

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Στην τηλεόραση ΔΙΟΝ μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, και αναφέρθηκε στη νέα διοίκηση που θα τον πλαισιώσει. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το τελευταίο εικοσαήμερο η πόρτα της εξόδου μου ήταν πάρα πολύ κοντά, οι χορηγίες της Football League είναι αστείες, υπάρχει μεγάλη δυσκολία, διάφορες ομάδες στην Μακεδονία είναι ταλαιπωρημένες. Έχουν πέσει σημαντικά οι χορηγίες και οι ομάδες αναγκάστηκαν να δαπανήσουν τις αποταμιεύσεις. Ξέρω ότι ο Πιερικός έχει πάρα πολύ κόσμο που τον αγαπάει και ελπίζω ότι μετά την τελευταία συγκέντρωση φίλαθλων που οργάνωσε ο Ερασιτέχνης να έχει αλλάξει η φορά των πραγμάτων.
Απο αύριο αλλάζει το διοικητικό συμβούλιο.
Συζητούμε καθημερινά με όλους για την επόμενη μέρα του Πιερικού, αγωνιζόμαστε και εκτιμώ ότι θα είμαστε σε θέση την Τρίτη να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Εκτιμώ οτι με την συνεργασία με το νέο ΔΣ που θα προκύψει και των τεχνικών μας θα συγκροτήσουμε μια ομάδα η οποία θα κινηθεί πρωταγωνιστικά. Ευτυχώς ο Πιερικός είναι ο κόσμος του και ο κόσμος του είναι μεγάλος.
Εχουμε υποχρέωση απέναντι σε αυτήν την κοινωνία και σε αυτόν τον κόσμο να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος, να μπούμε επιθετικά σε αυτό το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, μια αξιοπρεπής ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, θα κολακεύεται ο κόσμος και ό,τι προκύψει. Πρέπει ο κόσμος να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα, να βγάλουμε τις δυνάμεις μας μαζί με την νέα διοίκηση και εκτιμώ ότι όλα τα καλά είναι μπροστά μας».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2013 02:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep