Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλεξίδας: «Δεν με φοβίζει η Γ’»

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας ανέλυσε το πλάνο του, εφόσον αναλάβει την ΑΕΛ.

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας το βράδυ της Παρασκευής (21/06) είχε συνάντηση σε ξενοδοχείο της Λάρισας με μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, εκπρόσωπο της τοπικής ΕΠΣ και εκπροσώπους του Τύπου. Εκεί, λοιπόν, ανέλυσε το πλάνο του, δήλωσε ότι έχει έτοιμο ΑΦΜ για τη Football League και σημείωσε ότι δεν τον φοβίζει η Γ’ Εθνική, αν χρειαστεί να παίξουν οι «βυσσινί» εκεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «onlarissa», ο Πλεξίδας ανέφερε ότι: «Ήρθα για να ενώσω και όχι για να διχάσω τη Λάρισα». Υποστήριξε ότι έχει έτοιμο ΑΦΜ για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όμως εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του για ένα τέτοιο εγχείρημα λόγω των αντιδράσεων των οπαδών και είπε: «Η Λάρισα θα αποφασίσει αν θέλει άλλο ΑΦΜ ή όχι». Παράλληλα, υποστήριξε ότι μπορεί να αναλάβει και στην παρακάτω κατηγορία: «Δεν με φοβίζει η Γ΄ Εθνική. Ίσα ίσα που θα οργανωθούμε καλύτερα και σε δύο χρόνια η ομάδα θα παίζει εκεί που πραγματικά της αξίζει. Ενδιαφέρομαι για την ομάδα γι” αυτό είμαι εδώ. Η ΑΕΛ χρειάζεται πρόεδρο επιπέδου Κόκκαλη αλλά τέτοια εποχή δύσκολο να βρεθούν τέτοιοι οικονομικοί παράγοντες».

Φυσικά, επιβεβαίωσε ότι η πρώτη πρόταση που έκανε ο Πλεξίδας στον Πηλαδάκη απορρίφθηκε και υποστήριξε ότι σύντομα θα καταθέσει και δεύτερη, ενώ σε σχετική ερώτηση, απάντησε ότι, τόσο το προπονητικό κέντρο των Δένδρων, όσο και το λεωφορείο της ομάδας ανήκουν στον μεγαλομέτοχο.

Last modified onΣάββατο, 22 Ιούνιος 2013 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep