Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπακάκης: «Καλύτερος στο εξωτερικό»

Έτοιμος για να κάνει το μεγάλο άλμα δηλώνει ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε ότι αν συνέχιζε την καριέρα του στο εξωτερικό θα γινόταν ακόμα καλύτερος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το ποιο ήταν το «μυστικό» του Παναιτωλικού, ώστε να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ξέραμε πως αν πηγαίναμε μόνο για την ισοπαλία θα χάναμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι για να νικήσουμε και τελικά το κάναμε. Ξέραμε μετά την ήττα μας από τον Ηρακλή πως θα κάναμε ό,τι χρειαζόταν, ώστε να πάρουμε το “διπλό” απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου».

Για τις διαφορές ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν ήταν πολλές οι διαφορές. Γενικά το φετινό πρωτάθλημα της Football League ήταν πολύ δύσκολο, αφού οι περισσότερες ομάδες είχαν καλούς παίκτες. Παρόλα αυτά καταφέραμε να μείνουμε αήττητοι για αρκετά ματς κάτι που έκανε καλό στην ψυχολογία μας, η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, όπως είναι γνωστό. Τώρα όσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ξέραμε πως όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη τέρμα θα είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Για το αν θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία της Σούπερ Λίγκας με τον Παναιτωλικό ή να πάρει μεταγραφή για μία ομάδα του εξωτερικού: «Είμαι 22 ετών και όπως κάθε ποδοσφαιριστής στην ηλικία μου έτσι και εγώ θα ήθελα να κάνω το βήμα για το εξωτερικό, αφού πιστεύω πως εκεί μπορώ να γίνω ακόμη καλύτερος. Ωστόσο όποιος και αν ήταν στην θέση μου θα ήθελε να αγωνιστεί στην πρώτη εθνική με τον Παναιτωλικό και πόσο μάλλον εγώ που αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 01:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep