Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρηματοδότης του Αχαρναϊκού ο Πηλαδάκης»!

Τα σενάρια για αγορά του ΑΦΜ του Αχαρναϊκού από την ΑΕΛ πληθαίνουν.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΛ να προχωρά σε αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ιστοσελίδα «arenalarissa», μέλος του ΔΣ του Αχαρναϊκού φέρεται να δήλωσε: «Ο Πηλαδάκης βασικός χρηματοδότης του Αχαρναϊκού», σχολιάζοντας το ενδιαφέρον των «βυσσινί« για το ΑΦΜ των «πράσινων».

Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Πλεξίδας συνεχίζει τις ενέργειες για να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα προχωρήσει η περίπτωση αγοράς ΑΦΜ.

Εν τω μεταξύ, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατέθεσε την Πέμπτη (20/06) στο Ειρηνοδικείο Λάρισας την αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης που θα χειριστεί τις τρέχουσες υποθέσεις του σωματείου. Σε δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Σε συνέχεια της ενωτικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε μετά τη συνάντηση των εναπομεινάντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών παλαιότερων διοικήσεων της ΑΕΛ 1964, κατατέθηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Λάρισας αίτηση των πέντε μελών της διοίκησης για διορισμό προσωρινής διοίκησης που θα χειριστεί τις τρέχουσες υποθέσεις του Σωματείου και θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών με σκοπό την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών καταστατικών οργάνων.

Για τη στελέχωση της προσωρινής διοίκησης προτάθηκαν οι:

1) Αντώνιος Γραβάνης, 2) Αθανάσιος Ολύμπιος, 3) Μιχαήλ Παπουλιάκος, 4) Νικόλαος Λυντέρης, 5) Παναγιώτης Μαγαλιός, 6) Χαράλαμπος Γκιάστας, 7) Σπυρίδων Θεοχαρίδης, 8) Ηλίας Φασούλας, 9) Αναστάσιος Τριανταφύλλου, 10) Αθανάσιος Κανάκης και 11) Ζήσης Χελιδώνης.

Η έκδοση της σχετικής διάταξης αναμένεται εντός του επόμενου δεκαημέρου».

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep