Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Δεν το 'χω ξαναζήσει»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σίνισα Γκόγκιτς, είπε ότι όσα συνέβησαν στη Μίκρα δεν τα 'χει ξαναζήσει.

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ηρακλή επί της Νίκης Βόλου ο Σίνισα Γκόγκιτς ανέφερε: «Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό και οι δυο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες. Προηγηθήκαμε με 2-0 και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Η Νίκη προσπάθησε να μειώσει αλλά δεν το έκανε. Είχαμε και εμείς πολλές ευκαιρίες με Ολυμπιακό Βόλου. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε τον Τάι που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Μετά χάσαμε και τον Ουκάρ. Μετά χάσαμε και τους δύο Ισπανούς και παρ' ότι τέλειωσε η υπόθεση άνοδος είπα στα παιδιά να παίξουν χωρίς άγχος γιατί αξίζουν να είναι στον Ηρακλή. Πιστεύω τα παιδιά κάνανε πολύ καλά παιχνίδια και τους ευχαριστώ γιατί τελειώσαμε με δύο νίκες».

Για το μέλλον του: «Είχαμε συζήτηση με τη διοίκηση αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες».

Για τα νεαρά παιδιά: «Είμαι σίγουρος ότι από αυτά τα παιδιά μπορεί να βγει κερδισμένος ο Ηρακλής. Έχουν τεχνική και φυσική κατάσταση και υπάρχουν παιδιά με μέλλον σε αυτή την ομάδα».

Για το τι χρειάζεται για να παραμείνει στον Ηρακλή: «Πάνω από όλα ασφάλεια. Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό που έγινε στη Μίκρα. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά γιατί είμαστε χώρα της Ευρώπης».

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep