Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι ανόδου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού προσπάθησαν να μείνουν ανεπηρέαστοι το τελευταίο διήμερο, κατά το οποίο οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις πήγαν... σύννεφο. Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν το βράδυ της Τρίτης (18/6) την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης (19/6, 20.00, OTE TV 4) με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα κρίνει το ποια εκ των δύο ομάδων θα γίνει η τέταρτη ομάδα που εξασφαλίζει το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στη Superleague.

Ο Μάκης Χάβος είδε τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και επομένως καλείται να αντιμετωπίσει τις γνωστές απουσίες. Τιμωρημένοι είναι οι Λούκας Φαβάλι, Φίλιππος Δάρλας, Μίρνες Σίσιτς και Σίλβα Τζούνιορ, ο Γιάννης Ιωάννου αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο επιστρέφει ο Πασχάλης Μελισσάς.

Σημειώνεται ότι η αποστολή του Παναιτωλικού θα μείνει στη Λάρισα και θα αναχωρήσει ανήμερα του αγώνα στο Βόλο. Αποστολή δεν ανακοίνωσε ο Χάβος και επομένως η 18άδα θα γίνει γνωστή λίγο πριν από το ματς του Πανθεσσαλικού.

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 10:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep