Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επίθεση» και στη διοίκηση

Οι οπαδοί του Ηρακλή έδειξαν τις προθέσεις του από την αρχή της αναμέτρησης με το πανό που σήκωσαν στο κέντρο του γηπέδου. Οι οπαδοί του Ηρακλή έδειξαν τις προθέσεις του από την αρχή της αναμέτρησης με το πανό που σήκωσαν στο κέντρο του γηπέδου.

Οι οπαδοί του Ηρακλή μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ζήτησαν εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τους ανθρώπους της διοίκησης του Γηραιού.

Ο Γιώργος Μανίκας και ο Αργύρης Ασφαλτίδης χρειάστηκαν αστυνομική δύναμη για τους προστατέψει και να φύγουν από το γήπεδο αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Παπαδόπουλος είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του ματς και ενώ ήταν ακόμη στο 1-1. Οι οπαδοί του Ηρακλή ζήτησαν εξηγήσεις από όλους για όσα συνέβησαν την φετινή χρονιά και την αδυναμία επιστροφής της ομάδας στην Super League.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος έφυγε μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Σάκη Ελευθεριάδη και πριν μπει στα αποδυτήρια ήταν βουρκωμένα τα μάτια του, τόσο από την ένταση, όσο και από τα όσα έζησε τις τελευταίες εβδομάδες των play off του πρωταθλήματος.

Last modified onΚυριακή, 16 Ιούνιος 2013 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep