Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλα τα περιμένω...»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αρνείται υπαιτιότητα της ομάδας του στα όσα έγιναν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Παναιτωλικού για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την Τρίτη (18/06) η ΠΑΕ θα απολογηθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή. Η ομάδα του Αγρινίου κατηγορείται για παράβαση και του άρθρου 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ το οποίο μιλά για υπαιτιότητα, κάτι που ο Κωστούλας αρνείται.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γεγονός» ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού είπε σχετικά:Πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να δικαστούμε σύμφωνα με το άρθρο 22 που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Στο άρθρο αυτό περιγράφεται με σαφήνεια μια κατάσταση υπαιτιότητας, μια ευθύνη της ομάδας στο να διαστρεβλωθεί η διεξαγωγή και το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Εμείς δώσαμε σκληρή μάχη για να γίνουν τα πάντα σωστά στη διάρκεια του αγώνα και για το λόγο αυτό τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου δέχτηκε και να συνεχίσει.

Μετά, οι ανακοινώσεις μας που απέφυγαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, η συμπεριφορά μας, το γεγονός ότι αμέσως πιάστηκαν οι υπαίτιοι, δείχνουν τις προθέσεις μας και δεν θυμίζουν αυτά που γίνονται σε ανάλογες περιπτώσεις. Εμείς κινηθήκαμε με όλα τα μέσα προς το σωστό και αυτό είναι γνωστό. Δεν μπορώ να φανταστώ λοιπόν ότι θα δικαστούμε με αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω κιόλας, όλα τα περιμένω, αλλά δεν το νομίζω».

Αναφορικά με το πότε αναμένει η ομάδα τη κατηγορητήριο ανέφερε: «Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει μετά τα play offs. Νομίζω ότι για να συγκεντρωθούν τα στοιχεία και να ετοιμάσει ο αθλητικός εισαγγελέας την υπόθεση θα χρειαστεί κάπου μια εβδομάδα (σ.σ. από την 13/6). Το κακό είναι ότι πάμε καλά αγωνιστικά και έπρεπε να έχουμε εκεί το νου μας και πάλι, με κάποιο τρόπο, έχουμε άλλα πράγματα να ασχολούμαστε».

Γιια τις σχέσεις του με τους οπαδούς, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι προέχει η ηρεμία στην ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι και ψυχοφθόρες. Δεν πρέπει να ανακινήσουμε τώρα κανένα θέμα. Όταν θα έχουμε χρόνο και θα φτάσουμε στο στόχο μας, έχουμε καιρό για τα πάντα».

Πηγή: agriniopress.gr

Last modified onΚυριακή, 16 Ιούνιος 2013 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep