Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το μαύρο - άσπρο του Μπόγιοβιτς

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς πανηγύρισε με το δικό του τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από την Παρτιζάν. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς πανηγύρισε με το δικό του τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από την Παρτιζάν.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν χαίρεται μόνο με την πορεία του Παναιτωλικού στα play off του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από την Παρτιζάν.

Το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα της Παρτιζάν κατέκτησε το πρωτάθλημα με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα 68-52 και έκλεισε τη σειρά των τελικών με 3-1. Ο προπονητής της ομάδας Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του παρά τις αντιξοότητες και με τη φράση Džaba vam novci, moji sinovci (Μάταια τα χρήματα παιδιά μου) από ένα τραγούδι του Μπαλάσεβιτς έδωσε το μήνυμα για τον τρόπο που φτιάχνονται οι ομάδες. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την φράση αυτή, χωρίς να προσθέσει κάτι περισσότερο.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είχε πει λίγα λεπτά νωρίτερα «Το τελευταίο παιχνίδι ήταν υπό πίεση, ήταν σφιχτό και κινδυνεύαμε να πάμε σε πέμπτο ματς. Κάναμε αυτό το κατόρθωμα σε μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, με λίγη βοήθεια από τους χορηγούς και μικρό αριθμό ανθρώπων και έχοντας απέναντι στην πλειοψηφία του Τύπου και ορισμένα κέντρα εξουσίας. Μάταια τα χρήματα παιδιά μου, όπως λέει και ο στίχος του Μπαλάσεβιτς».

Last modified onΠέμπτη, 13 Ιούνιος 2013 03:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep