Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλύτερο από ό,τι περίμενα» (video)

Δηλώσεις για τα έργα ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα έργα αναμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης ευχαρίστησε πρωθυπουργό, υπουργούς και άλλους, σημειώνοντας ότι η άνοδος ήταν άθλος και τώρα ακολουθεί... τρίαθλος. Ο Γιάννης Ιωαννίδης από την πλευρά του τόνισε ότι το Στάδιο ήταν σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που του είχαν περιγράψει.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η Καλλονίτσα τους ένωσε όλους, με πρώτο τον πρωθυπουργό, κύριο Σαμαρά. Έσκυψε πάνω από το πρόβλημά μας και έδωσε λύση. Ευχαριστώ τον κύριο Ιωαννίδη, τον κύριο Αθανασίου που άναψε τη σπίθα και τον κύριο Γιακαλή που έβαλε τη φωτιά σε όλους. Είμαι χαρούμενος που τους γνωρίζω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Περίμενα πιο γρήγορους ρυθμούς από τον Δήμο, όμως έπρεπε να έχει προβλέψει νωρίτερα. Είμαι, πάντως, ευχαριστημένος που έστω και τώρα αντέδρασε. Ο κύριος Ιωαννίδης μας διαβεβαίωσε ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Είναι μεγάλο κέρδος για εμάς που έχουμε εδώ, στο πλευρό μας τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Χαράλαμπο Αθανασίου. Αυτό είναι το κέρδος μας».

Για τις ενίσχυση είπε: «Έχουμε χρόνο. Σιγά - σιγά. Εδώ, το γήπεδο προέχει. Κάναμε έναν άθλο. Ανέβηκε η ομάδα στη Super League. Εδώ πρέπει να γίνει τρίαθλος και να γίνουν όλα όπως πρέπει».

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, της Γενικής Γραμματέως ΑΔΑ Χριστιάνας Καλογήρου, του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή, του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου καθώς και του Προέδρου της ΑΕΛΚ, Νίκου Μιχαλάκη.

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2013 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep