Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρίποντο με Νίκη Βόλου»

Ο Σίνισα Γκίγκιτς τόνισε πως χρειάζεται μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια των play off. Ο Σίνισα Γκίγκιτς τόνισε πως χρειάζεται μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια των play off.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς ζήτησε μια νίκη για να μπει η ομάδα του στο παιχνίδι της ανόδου και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία για τη συνέχεια των play off.

Στο θέμα του γκολ, της προσωπικότητας που χρειάζεται στα δύσκολα παιχνίδια, αλλά και την δυνατότητα να ξυπνήσει ο Ηρακλής με τρίποντο μέσα στον Βόλο επί της Νίκης μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή Σίνισα Γκόγκιτς στον «ARENA FM 89.4».

Το γκολ λείπει σε σημαντικό βαθμό από τον Ηρακλή;

«Λείπει, πραγματικά το γκολ. Αυτό είναι όμως και το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Αν δεν βάζεις γκολ, δεν κερδίζεις. Ήρθα, συμφώνησα με τον πρόεδρο και προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δούλεψα κυρίως στην ψυχολογία, αυτό μπορούσα να κάνω. Υπάρχουν καλοί παίκτες και προσπάθησα να τους πείσω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Η παρουσία της ομάδας στα πρώτα ματς των play off;

«Στα δύο πρώτα παιχνίδια, είχαμε καλή παρουσία. Ιδιαιτέρως με τον Ολυμπιακό Βόλου, μπορούσαμε να κάνουμε μία άνετη νίκη, αλλά δεν είχαμε πάθος στο δεύτερο ημίχρονο. Στον Παναιτωλικό τα δώσαμε όλα, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Και ο Παναιτωλικός αποτελείται από παίκτες που έχουν χρόνια εμπειρία από Σούπερ Λιγκ. Εμείς, πάντως, πήγαμε για τη νίκη».

Η κούραση πόσο επηρεάζει;

«Δεν είναι μόνο η δική μας ομάδα. Αυτό το μίνι πρωτάθλημα, μετά και τα 40 παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι εξαντλητικό. Κάνουμε αποθεραπείες, θέλουμε να βάλουμε γκολ, να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Νομίζω αυτό θέλουν οι παίκτες, ώστε να πάρουν ψυχολογία».

Οι αλλαγές μέσα στο παιχνίδι αλλά και η προσωπικότητα της ομάδας;

«Δεν κολλάω σε συστήματα, προσπαθώ μες στο παιχνίδι να κάνω αλλαγές ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε γκολ. Λείπει, όμως, κι η προσωπικότητα. Αν είχαμε έναν Καμαρά, έναν Σίσιτς, που κάνουν τη διαφορά, όλα ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά».

Για την φυγή του Ουκάρ αλλά και την πληγή που του άφησε ο τραυματισμός του Τάϊ;

Εμένα με πλήγωσε πιο πολύ ο τραυματισμός του Τάι. Είναι ένας παίκτης που τα έχει όλα, τον είχα δει και ως αντίπαλος. Μακάρι να ήταν αυτός υγιής και να χάναμε με πιο πολλά γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για τον Ουκάρ. Ας πάει στο καλό, δε θέλω να συζητήσω γι' αυτό το ζήτημα».

Η αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου;

«Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε. Θέλουμε μια νίκη, ώστε να παλέψουμε ως το τέλος».

Η συνεργασία με τον Ηρακλή θα συνεχιστεί;

«Είπα στον κ. Παπαδόπουλο να μιλήσουμε μετά το τέλος των play off. Εάν τα βρούμε, ευχαρίστως να παραμείνω. Ήξερα από την αρχή πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει τα πάντα ο Ηρακλής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις εγκαταστάσεις. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να είναι εδώ που βρίσκεται τώρα, αλλά στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep