Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άνοδος με… πείσμα»

Ο Πασχάλης Μελισσάς τόνισε ότι το κίνητρο του Παναιτωλικού είναι μεγάλο.

Η ομάδα του Αγρινίου με το τρίποντο σε βάρος του Ηρακλή έπιασε τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρώτη θέση των play off και πλέον ετοιμάζεται για το ματς – τελικό με τους «ερυθρόλευκους». Ο Πασχάλης Μελισσάς θα είναι απών λόγω τιμωρίας, αλλά ο ίδιος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM σημείωσε ότι το πείσμα θα νικήσει την κούραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις συνθήκες στα play off:

«Έχει τραβήξει από νωρίς ο Γολγοθάς μας και αρχίζει να φαίνεται η κούραση μας. Εδώ που φτάσαμε, το κίνητρό μας είναι μεγάλο και θα αντέξουμε».

Για τη διαδικασία των αγώνων:

«Θα ήταν καλύτερα οι ομάδες να μην ταλαιπωρούνται. Θα ήταν καλύτερο τέσσερις ομάδες να ανεβαίνουν απ’ ευθείας στην πρώτη κατηγορία. Σίγουρα είναι όλο αυτό το άγχος για την επίτευξη του στόχου. Όση μεγάλη προσπάθεια κάναμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω αυτή τη στιγμή για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Έναν βαθμό παραπάνω να είχαμε, θα είχαμε ανέβει. Καταφέραμε να μην απογοητευτούμε και πλέον με πείσμα αντιμετωπίζουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία. Έχουμε τα κεφάλια μας κάτω. Είναι κρίμα να πάει στράφι αυτή η ευκαιρία».

Για το αήττητο σερί των 21 αγώνων:

«Κάναμε μια δυνατή πορεία στο δεύτερο γύρο και δεν καταφέραμε να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Μας έμεινε η πικρία, αλλά και το πείσμα να πάρουμε εμείς το εισιτήριο για την άνοδο».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Η συμπαράσταση του κόσμου δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα και πιέζει απίστευτα τους αντιπάλους. Η έδρα είναι ένα από τα όπλα μας και τους ευχαριστούμε που είναι κοντά μας. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς και προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω».

Για το φαβορί για την πρώτη θέση:

«Δεν θέλω να αδικήσω καμία ομάδα. Τα αποτελέσματα την έχουν φέρει κοντά και τώρα εμείς παίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, και η Νίκη Βόλου με τον Ηρακλή που δεν θέλω ούτε εκείνον να τον αδικήσω».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί στο Αγρίνιο με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Προσπαθούμε να μην έχουμε άγχος. Ξέρουμε τις ικανότητές μας ως ομάδα. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε όλες τις εντολές του προπονητή μας».

Last modified onΠέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep