Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γράφουμε τη δική μας ιστορία»

Ο Νίκος Μιχαλάκης στάθηκε στη δημιουργία νέα γενιάς φιλάθλων της ΑΕΛΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Καλλονής φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ανόδου στη Super League, την κόντρα με τον Αιολικό, το μέλλον του Μπάμπη Τεννέ και, φυσικά, την υπόθεση με τον φάκελο της UEFA.

Αναλυτικά ο Νίκος Μιχαλάκης δήλωσε:

Για την Καλλονή:

«Όταν μου ζήτησαν από την Καλλονή να βοηθήσω στην Γ’ Εθνική δεν περίμενα ποτέ πως θα πάμε στην Σουπερλίγκα. Πηγαίναμε βήμα-βήμα, φτάσαμε στην Football League αλλά φέτος το πιστέψαμε πως θα ανέβουμε. Ευτυχώς δεν σήκωσα μόνος μου το βάρος. Υπάρχουν φίλοι της ομάδας που βοηθούν την κατάσταση. Σίγουρα έχουμε εξαντληθεί οικονομικά όλοι μας αλλά θα συνεχίσουμε το τιμόνι της ομάδα για όσο αντέχουμε. Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι. Έχουμε μαζί και τις δουλειές μας να κοιτάξουμε εκτός από το ποδόσφαιρο».

Για την κόντρα με τον Αιολικό:

«Όταν πρωτομπήκα στην ομάδα και άρχισα να μαθαίνω τα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο δεν ήθελα να αναφέρεται καν το όνομα μου. Τότε δεν είχε έρθει να ζητήσει την βοήθεια μου ο Αιολικός αλλά η Καλλονή. Στον Αιολικό έχω δει έναν φανατισμό που δεν μπορώ να καταλάβω και αυτό είναι που έχει καταστρέψει την ομάδα. Εγώ και φέτος τους έκανα μία πρόταση να τους βοηθήσω αλλά δεν δέχτηκαν και με στέλνουν από εδώ και από εκεί. Το βασικό είναι πως η Καλλονή φτιάχνει την δική της ιστορία και φτιάχνει μια νέα γενιά φιλάθλων και πρέπει να κοιτάξουμε αυτά τα παιδιά».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα:

«Η Σουπερλίγκα ήταν ένα όνειρο απατηλό. Με πολύ σοβαρή δουλειά φτάσαμε έως εδώ. Η Καλλονή είναι μια ωραία ιστορία. Δεν το αισθανόμασταν ως δουλειά. Εμείς από εδώ και τώρα θα προσπαθήσουμε να σωθούμε. Για το γήπεδο γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έχουν συμβάλλει όλες οι αρχές για να είναι έτοιμο το γήπεδο από την 1η κιόλας αγωνιστική. Σε λίγες ημέρες που θα έρθω στην Ελλάδα θα συζητήσω με τον κύριο Τεννέ και πιθανότατα να πάμε χέρι-χέρι και στην Σουπερλίγκα».

Για τα όσα ακούστηκαν για στημένους αγώνες:

«Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με στοιχηματισμούς και δεν γνωρίζουμε τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται. Η δική μας φιλοσοφία είναι εντελώς αντίθετη από αυτή».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep