Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο μέσα, δύο έξω

Ο Ηρακλής καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Αγρίνιο για να μείνει ζωντανός στη μάχη της ανόδου.

Το Καυτανζόγλειο από εκεί που είχε εξελιχθεί σε όπλο του Γηραιού, τελευταία αποτελεί πληγή. Ο Ηρακλής ηττήθηκε στην πρεμιέρα των play off από τον Ολυμπιακό Βόλου, απομακρύθηκε τρεις πόντους από την κορυφή και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί καλείται να δείξει καλύτερο πρόσωπο.

Την Τετάρτη (05/06) ο Ηρακλής δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό με την πλάτη στον τοίχο. Ενδεχόμενη ήττα θα είναι καταστροφική, όμως οι «κυανόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της ανόδου.

Ο τεχνικός, Σίνισα Γκόγκιτς υπολογίζει εκ νέου στους Νίκο Σαββίδη (αποθεραπεύτηκε), Ουκάρ Κένταλ (εξέτισε την ποινή του), όμως έχει εκτός πλάνων τον τιμωρημένο Γιώργο Παληγεώργο και τον τραυματία Τάι. Ο τελευταίος, μάλιστα, βρέθηκε στην προπόνηση και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή: Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Γεωργίου, Λόπεθ, Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Σαράφογλου, Παπαστεριανός, Ισαάκ, Παληγεώργος Χ., Φερνάντεζ, Σουλίδης, Χιονίδης, Κιρόφσκι, Σαββίδης, Ουκάρ.

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 12:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep