Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας πέρασαν για αφελείς και ηλίθιους»

Το σωματείο ΑΕΛ 1964 εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση της ΠΑΕ για την εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας.

Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΕΛ 1964, Αντώνης Γραβάνης, ανέλυσε αρχικά τις προτάσεις που είχε από τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ, Μίμη Τσακμακίδη, και ακολούθως εξήγησε γιατί αρνήθηκε όσα του μετέφερε. Οι προτάσεις έκαναν λόγο είτε για νέο ΑΦΜ και Γ' Εθνική ή εξαγορά ΑΦΜ. Όλες οι προτάσεις δεν βρήκαν σύμφωνο το σωματείο, με τον Γραβάνη να προτείνει στον μεγαλομέτοχο Κώστα Πηλαδάκη είτε να βρει νέο ιδιοκτήτη και να αποχωρήσει, είτε να συνεχίσει ο ίδιος ως έχει είτε να αναλάβει μια εταιρεία μάνατζμεντ την ομάδα.

Μεταξύ άλλων ο Γραβάνης ανέφερε: «Την προηγούμενη Τρίτη δέχτηκα τηλέφωνο γύρω στις 12 το μεσημέρι από τον κ. Τσακμακίδη, ο οποίος μου ζήτησε συνάντηση κατ' ιδίαν. Κλείσαμε ραντεβού, αφού δεν είχα αντίρρηση, την επόμενη ημέρα. Έμαθα εκ των υστέρων ότι τότε βρισκόταν στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον κ. Πηλαδάκη. Δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο εκείνη τη στιγμή. Κλείσαμε ραντεβού την επομένη στις 21.00.

Ήρθε ο ίδιος στο γραφείο μου να με επισκεπτεί. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Μετά τις γνωστές φιλοφρονήσεις άρχισε να μου αναπτύσσει τις δύο προτάσεις, οι οποίες όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση που εκδώσαμε, τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι και οι δύο προβλέπουν συνέχιση στις παραφωνίες του κ. Πηλαδάκη στα δρώμενα της ΑΕΛ. Προβλέπεται η δημιουργία μιας άλλης ΑΕΛ με την εξαγορά ΑΦΜ και συγκεκριμένα μου μίλησε για τον Τύρναβο.

Σε σχέση με τις προτάσεις όπως αυτές διέρρευσαν προφανώς από τον κ. Τσακμακίδη και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Ελευθερία», αυτό που βλέπουμε ως βασική διαφορά είναι το εξής: Η πρόταση αφορά την εξαγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ Τύρναβος και τον υποβιβασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στη Γ' Εθνική, όπου σύμφωνα με την πρόταση θα αγωνιζόταν ως ΑΕΛ Β' και ως φυτώριο που θα προετοιμαζόταν να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ.

Η οποία πρώτη ομάδα θα είναι η ΠΑΕ Τύρναβος-ΑΕΛ. Αν εκείνη τη στιγμή ο κ. Τσακμακίδης μου μετέφερε ότι το σωματείο που ιδρύθηκε το 1964 θα μετέφερε την έδρα του στον Τύρναβο και για την ονομασία της ομάδας θα αποφάσιζε η κοινωνία του Τυρνάβου, αυτή η πρόταση δεν θα μεταφερόταν ποτέ στο ΔΣ του σωματείου. Δεν θα είχαμε τίποτα άλλο να συζητήσουμε.

Κανένα από τα μέλη της διοίκησης αυτού του ιστορικού σωματείου δεν θα έπαιρνε την απόφαση να οδηγήσει το σωματείο στη Γ' Εθνική προκειμένου να λειτουργεί ως τροφοδότης μιας άλλης ΑΕΛ. Στόχος του κ. Πηλαδάκη είναι να αποκτήσει μια ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς χρέη και ταυτόχρονα να εκπαραθυρώσει το σωματείο ΑΕΛ 1964, αφού ο Τύρναβος δεν έχει ερασιτεχνικό σωματείο. Ζητούσε από εμάς, λες και είμαστε αφελείς, ανόητοι και οι ηλίθιότεροι άνθρωποι και οπαδοί της ΑΕΛ, να υπογράψουμε τη θανατική καταδίκη της ΑΕΛ. Η πρόταση αυτή δεν προχώρησε».

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούνιος 2013 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep