Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θέλω κλάματα»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε ότι τίποτα δεν τελείωσε για τον Ηρακλή.

Το ντεμπούτο του Σερβοκύπριου προπονητή συνοδεύτηκε με ήττα, αλλά ο Γκόγκιτς υποστήριξε ότι δεν έχει χαθεί ο στόχος για τον Γηραιό. Αναλυτικά είπε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Δυστυχώς με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο μέρος δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένα σουτ και πέτυχε γκολ. Εγώ πάντα παλεύω και δεν παρατάω την προσπάθεια. Τίποτα δεν τελείωσε. Ότι χάσαμε σήμερα θα παλέψουμε να το πάρουμε στο Αγρίνιο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δείξαμε ποιότητα και θέλω να πω στους παίκτες μου ένα ευχαριστώ. Χάσαμε τον Τάι. Ηταν μέχρι τότε ο καλύτερος παίκτης μας. Αν έπαιζε δεν θα χάναμε. Ψηλά το κεφάλι όλοι. Χάσαμε πέντε κλασσικές ευκαιρίες. Αν ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι ίσως δεν δεχόμασταν το γκολ. Θέλω να πω τον κόσμο ψηλά το κεφάλι.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όλα τα προλαβαίνουμε. Θα φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Κάποια παιδιά έκλαιγαν στα αποδυτήρια. Τους είπα και το λέω και σε εσάς. Ψηλά το κεφάλι. Εχουμε άλλα πέντε παιχνίδια».

Για τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο Ηρακλής στη συνέχεια, είπε: «Εχουμε δείξει ότι εκτός παίρνουμε αποτελέσματα πιο εύκολα. Αυτή είναι η κλήρωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Τάι, είπε: «Δυστυχώς η πρώτη εκτίμηση του γιατρού λέει ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούνιος 2013 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep