Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίο» Τερζή στον Φωκικό

Ο γυμναστής, Κώστας Τερζής αποχαιρέτησε τον Φωκικό.

Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με την ομάδα της Άμφισσας, ο Κώστας Τερζής αποχωρεί από τον Φωκικό, καθώς παίρνει μετάθεση στη Δράμα και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της πόλης, Αμαζόνες.

Ιδιαίτερα συγκινημένος είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Αναγκάζομαι να αποχωρήσω, μετά από 3 χρόνια, τα καλύτερα για μένα ποδοσφαιρικά, από τον Φωκικό. Με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά που βρέθηκα και στον πάγκο ως προπονητής όταν καταφέραμε ένα «μικρό θαύμα». Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Δ.Σ για την τιμή που μου έκαναν να με εμπιστευτούν. Τα παιδιά από το τεχνικό τιμ και τους προηγούμενους προπονητές που συνεργάστηκα, τους παίχτες και τα 3 αυτά χρόνια.

Θέλω να πιστεύω ότι, ο Φωκικός έχει παρόν και μέλλον. Θα είμαι ένας ένθερμος οπαδός και θα παρακολουθώ την πορεία του, εύχομαι να τον δω ακόμα υψηλότερα τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Κ. Λίβα και τον Τ. Μαντζώρο. Τέλος τους φιλάθλους, έδωσα πολλά και πήρα πολλά από αυτούς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που πέρασα εδώ».

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος έγραψε: «Τελευταίος αγώνας μετά από 3 χρόνια. Ένας κύκλος γεμάτος χαρές, αγωνία, λύπες και κούραση έκλεισε σήμερα. Κρατάω μόνο τις χαρές - που ευτυχώς ήταν και οι περισσότερες- και την αγάπη όλων όσων με αγκάλιασαν και με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια κλείνω σήμερα το κεφάλαιο Φωκικός. Μόνο προσωρινά βέβαια γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούν να σβηστούν μονομιάς. Θα είναι πάντα φυλαγμένα σε ένα κομμάτι της καρδιάς μου… και θα είμαι πάντα κοντά σε αυτήν την ομάδα έστω και νοερά…ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ».

Η ΠΑΕ Φωκικός ευχαρίστησε τον Τερζή και σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τον γυμναστή Κώστα Τερζή για την μεγάλη του προσφορά τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα μας. Θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας για την προπονητική και ηθική του αξία. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 02:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep