Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Μαύρη σελίδα»

Ο Βασίλης Βούζας αναγνώρισε πως ο Θρασύβουλος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων στον αγώνα με τα Ψαχνά και έκανε λόγο για μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας, μετά τον υποβιβασμό στη Football League 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Θρασύβουλου: «Και σήμερα ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για εμάς και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Παρότι προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε και γράφτηκε έτσι μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Ο Θρασύβουλος οχτώ χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες προάγει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Σήμερα όμως δυστυχώς βρίσκεται στη θέση του υποβιβασμού. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει ώστε να σταθεί στα πόδια της ξανά η ομάδα. Θα πρέπει αυτοί που ασχολούνται να κάνουν τον απολογισμό να δουν τι έφταιξε και να φτιάξουν το μέλλον της ομάδας. Εύχομαι στον Ηρακλή να έχει μία ακόμη καλύτερη χρονιά του χρόνου».

Σε ερώτηση του Flnews αν προτίθεται να συνεχίσει στο Θρασύβουλου και στη Football League 2, αν ασφαλώς του ζητηθεί από τη διοίκηση, μας είπε: «Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως το έργο μου είναι αποτυχημένο. Εχω αρκετό μερίδιο σε αυτό τον υποβιβασμό. Πρέπει να ηρεμήσω, να δω λογικά τα πράγματα και μετά θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει».

Το κλίμα στα αποδυτήρια ασφαλώς ήταν βαρύ και κανένας ποδοσφαιριστής δεν βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου. Ούτε καν ο αρχηγός, Γιώργος Σύρος, που είχε κάτσει περίλυπος, με σκυμμένο το κεφάλι, στα σκαλάκια της αίθουσας, που φιλοξενεί στο γήπεδο της Φυλής τις συνεντεύξεις Τύπου. Παντού φιγούρες στεναχωρημένες. Χαρακτηριστικό ήταν άλλωστε ότι με το τελικό σφύριγμα αρκετοί παίκτες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας το κεφάλι τους.

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep