Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να τους κλείσουν μέσα»

Η αντίδραση του προέδρου της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Λάκη Καραογλανίδη, στο άκουσμα της είδησης περί «ύποπτου» αγώνα με τον Πιερικό.

Έπεσαν από τα σύννεφα στα Γιαννιτσά μόλις ενημερώθηκαν για τον φάκελο που έστειλε η UEFA και η οποία αφορούσε στον αγώνα της ομάδας της Πέλλας με τον Πιερικό, που χαρακτηρίστηκε «ύποπτος». Στην Αναγέννηση προτρέπουν να βρουν εκείνους που ενδεχομένως έπαιξαν στοίχημα το παιχνίδι και να τους κλείσουν μέσα.

Ο πρόεδρος των Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης, μίλησε στο flnews.gr και είπε τα εξής: «Σήμερα η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, που οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται κανείς την αποκτά σε ένα λεπτό. Οι υπεύθυνοι, αυτοί που πάνε να βρουν άλλοθι για τα στησίματα άλλων αγώνων και προσπαθούν να χτυπήσουν δύο επαρχιακές ομάδες, ας πατήσουν το κουμπί για να βρουν μέσα σε μερικά λεπτά αυτούς που στοιχημάτισαν.

Δεν μπορούν να κατηγορούν τα Γιαννιτσά που χαροπαλεύουν να ορθοποδήσουν. Δεν είναι δυνατόν να μας λασπώνουν έτσι, να πετάνε έτσι απλά ένα χαρτί και εμείς εδώ να τρέχουμε να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Αν παίκτηκαν όσα λεφτά λένε, να βρουν ποιοι το έκαναν και να τους κλείσουν μέσα. Και εμείς θα είμαστε αρρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Στο Δ.Σ. της λίγκας θα κάνουμε την τοποθέτησή μας».

Κι ενώ στην ομάδα της Πέλλας... ταρακουνήθηκαν με την παραπάνω εξέλιξη, ο Σάββας Κωφίδης προετοιμάζει την ομάδα για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, με την Καβάλα. Δεν ειναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ζαγοριανός και Σερέτης, ενώ επιτρέφει ο Καπνίδης από τιμωρία.

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep