Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ηθικός πρωταθλητής ο Απόλλων»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έμεινε έκπληκτος από τις συνθήκες που αντιμετώπισε στη Ριζούπολη σε ένα ματς που παρά την ένταση του κανένας από τους ανθρώπους της ομάδας του Απόλλωνα δεν ξέφυγε.

Στον ποδοσφαιρικό εγωισμό του Εθνικού Γαζώρου και τα μαθήματα φιλοξενία τους Απόλλωνα στάθηκε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου.

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που είχαν κίνητρο. Ο Απόλλων είχε το μεγάλο κίνητρο να γίνει πρωταθλητής και εμείς είχαμε σαν μοναδικό κίνητρο τον ποδοσφαιρικό μας εγωισμό. Σε παρόμοια παιχνίδια η ομάδα που έχει το κίνητρο είναι και η ομάδα που στο τέλος παίρνει αυτό που θέλει. Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού ο Απόλλων θα έπρεπε να είχε πάρει κάτι περισσότερο, έκανε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ. Ευτυχώς, ή δυστυχώς σε αυτή τη διαδικασία που λέγεται ποδόσφαιρο συμμετέχει και ο τερματοφύλακας και σήμερα ο δικός μας ήταν σε καλή μέρα. Εκεί που θα πρέπει να σταθώ περισσότερο, εκτός από τα συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν, είναι στην κόσμια, στην απίστευτα κόσμια συμπεριφορά των ανθρώπων του Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι που για αυτούς κρίνονταν πάρα πολλά. Θα περίμενα τουλάχιστον ένας να μας βρίσει, ένας να μας μιλήσει άσχημα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου όχι να πάρουν την άνοδο, αλλά να βγουν πρωταθλητές. Για εμένα έχουν πάρει το πρωτάθλημα στο ήθος από όλες τις άλλες ομάδες. Όταν έχεις τόση πίεση πολλές φορές ξεφεύγεις και δεν ξέφυγε κανένας τους».

Ο Απόλλων έχασε σημαντικό χρόνο στο ματς;

«Μετά το γκολ που σημείωσε σίγουρα. Μετά το 1-0 ήταν κομβικό σημείο και οι παίκτες του Απόλλωνα οπισθοχώρησαν και χάλασαν πάρα πολύ τον ρυθμό του παιχνιδιού τους, σε τέτοιο σημείο που εμείς να μπορέσουμε να κάνουμε ανάπτυξη από πίσω που είναι και το μεγάλο ζητούμενο για εμάς. Εκεί νομίζω ότι χρονοτρίβησαν και θα μπορούσαν πάνω στην πίεση του πρώτου γκολ να σημειώσουν ακόμη ένα και να τελειώσουν το παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep