«Δείτε τον Χλωρό»!

Παράπονα του Νίκου Σακελλαρίδη για την αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών και αποθέωση για Χλωρό.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής μετά την ήττα (1-0) από την Καβάλα ανέφερε:

«Δυστυχώς ζήσαμε πάλι μια από τα ίδια. Αντί να προηγηθούμε από τα αποδυτήρια με μια ευκαιρία που για μένα δεν χάνεται, τελίωσε το ημίχρονο 0-0. Σίγουρα η Καβάλα ήταν καλύτερη από μας, άλλωστε το έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα κι όταν ήταν με δέκα παίκτες και ένδεκα εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά δεν υπήρχαμε. Μπορώ να συγχωρήσω τον παίκτη που προσπαθεί και είναι μέτριος, αλλά δεν μπορώ να συγχωρήσω τον παίκτη που είναι αδιάφορος. Και στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα υπήρχαν παίκτες που ήταν αδιάφοροι, απλά και μόνο μπήκαν μέσα για να τελιώσει το 45λεπτο και να σηκωθούν να φύγουν.

Εμείς θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά στο γήπεδό μας, μπορώ να πω με νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ούτε και σ’ αυτό το παιχνίδι, παρόλο που μας δοθήκαν οι ευκαιρίες. Άλλωστε, υπήρχε ένα παίκτης από την πλευρά της Καβάλας που έδειξε στα νεαρά παιδιά που παίξανε σήμερα, το πώς πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και το πώς πρέπει να τρέχεις στα τέσσερα κομμάτια του γηπέδου και αναφέρομαι στπον Χλωρό.

Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα και θα πάμε να κλείσουμε τη χρονιά, μια δύσκολη χρονιά. Εύχομαι τέλος στον κ. Μαραντά, τον οποίο είχα την τύχη να έχω και προπονητή, στα ποδοσφαιρικά μου χρόνια, ό,τι καλύτερο και σε προσωπικό επίπεδο και σε προπονητικό επίπεδο. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, πολλά υποσχόμενος και γνώστης του αντικειμένου».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep