Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεμένος με τον Γάζωρο»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για τις ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για τις ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για το μέλλον του στον Εθνικό Γαζώρου και την έκθεσή του για τη νέα σεζόν.

Για τους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής και το κίνητρο τους να δείξουν πως έχουν θέση στην ομάδα μίλησε ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης. Αναλυτικά όσα ανέφερε μετά το 1-1 με τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος, σε γενικές γραμμές από τους παίκτες μου, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και την υπακοή στο αγωνιστικό πλάνο. Δοκιμάσαμε κάτι καινούριο, δοκιμάσαμε και νέα παιδιά.

Νομίζω ότι αυτή την στιγμή αυτό μπορεί να κάνει μία ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το κίνητρο για όλους είναι πως οι παίκτες οι οποίοι έχουν παρουσία θα πρέπει να δώσουν ότι περισσότερο για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την ποδοσφαιρική τους καριέρα, όπως τον Αλέξανδρο Μεντή. Έτσι θα συνεχίσουμε για να έχουμε και μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη, όσον αφορά το υπάρχον υλικό».

Όσο για το εάν ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά:

«Είμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης. Παίρνει αρκετό χρόνο αυτή η διαδικασία, σε ένα τεράστιο πρωτάθλημα, γιατί δεν πρέπει κανένας να αδικηθεί ή να υπερεκτιμηθεί. Ουσιαστικά αυτή θα είναι και η δική μου έκθεση και εάν συνεχίσω στην ομάδα θα τηρηθεί».

Εχει συζητηθεί το θέμα της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας:

«Το δέσιμο είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορώ να είμαι 40 χρόνια στον Εθνικό Γαζώρου. Θα συζητήσουμε και θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep