Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πεχλιβανίδης: «Γεμίστε το γήπεδο»

 

Κάλεσμα στον κόσμο ο αμυντικός της Αναγέννησης Επανομής.

 

 

Για το φιλικό του Σαββάτου (08/10) με τον ΠΑΟΚ, για την έως τώρα προετοιμασία και για τους στόχους των «πράσινων» στη Football League μίλησε ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης. Ο 25χρονος μπακ της Επανομής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανεφερε αρχικά:Στην Επανομή υπήρχε καλό κλίμα από πέρυσι και αυτό διατηρήθηκε και φέτος, παρότι άλλαξε σημαντικά το ρόστερ. Υπάρχουν καλοί χαρακτήρες στην Αναγέννηση, ενώ και η διοίκηση είναι κοντά μας. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά με το «δέσιμο» που υπάρχει μπορούμε να τα ξεπεράσουμε και να βρεθούμε ένα βήμα μπροστά. Έχουμε αξιόλογο υλικό και δεν είναι τυχαίο ότι για 14 φιλικά, σε όλη την ως τώρα προετοιμασία, δεν έχουμε ηττηθεί. Επίσης, πήραμε κάποιες νίκες ψυχολογίας, με Άρη και Δόξα Δράμας».

 

Όσο για τους στόχους, ο Θρακιώτης αμυντικός τόνισε: «Ως νεοφώτιστοι, στόχος μας είναι η εύκολη σωτηρία. Αν εξαιρέσουμε τρεις-τέσσερις ιστορικές ομάδες με κόσμο, που θα πάνε δεδομένα για άνοδο, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε λίγο-πολύ στην ίδια μοίρα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήδη έχουν ανέβει οκτώ ομάδες από τη Γ΄ Εθνική και ίσως ακολουθήσουν και άλλες. Πολλές ομάδες δείχνουν ισάξιες και εμείς έχουμε τα φόντα για μια αξιοπρόσεκτη πορεία. Βεβαίως, η αβεβαιότητα στην οριστική εκκίνηση για μεγάλο διάστημα αποσυντόνισε κάθε ομάδα. Όσο για μένα, θα ήθελα να έχω υγεία, για να βοηθήσω ενεργά την Επανομή και να βοηθηθώ από εκείνη».

 

Ερωτηθείς για το φιλικό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης ανέφερε: «Το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό για εμάς, αλλά και για τον κόσμο, που ελπίζω να γεμίσει το γήπεδό μας. Βεβαίως, δεν μετρά το αποτέλεσμα, προέχει να ευχαριστηθούμε το ματς και να αποκομίσουμε πολύτιμες εμπειρίες».

 

Last modified onΣάββατο, 08 Οκτώβριος 2011 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep