Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Μανούσο, Χωριανόπουλο

 

Η Καλλονή θα στερηθεί για δεύτερη φορά φέτος τον πρώτο της σκόρερ, Γιώργο Μανούσο.

Είναι το πρώτο «βιολί» της ομάδας της Λέσβου με 14 τέρματα σε 36 αναμετρήσεις. Ωστόσο, ο Γιώργος Μανούσος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΛΚ στο κυριακάτικο (19/05) ματς με την Αναγέννηση Επανομής, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες και θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές ποινής στο ματς της 40ής αγωνιστικής.

Σχετική ενημέρωση, φυσικά, δεν υπάρχει για το πότε θα εκτίσει τη δεύτερη ποινή του ο Μανούσος, όμως είναι βέβαιο ότι θα λείψει και από τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Τετάρτη (22/05). Απών θα είναι και ο Γιώργος Χωριανόπουλος από τα δύο αυτά ματς, καθώς συμπλήρωσε 13 κίτρινες.

Όσο για την κίνηση - έκπληξη του Μπάμπη Τεννέ να δώσει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τετάρτης (15/05), υπήρξε εξήγηγη. Όπως είπε ο ίδιος είναι... οπαδός της συμπεριφοράς των Σερραίων φιλάθλων και γι' αυτό... εδέησε να τιμήσει συνάδελφό του με την παρουσία του. Προφανώς οι φίλοι της ομάδας της Λέσβου δεν τον έχουν κερδίσει ακόμα.

«Καλό ταξίδι Νίκο Βακιρλή»

Η ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του ιδρυτικού στελέχους του Αρισβαίου Καλλονής και ιδρυτή του Απόλλωνα Δαφίων, Νίκου Βακιρλή. Αναλυτικά ανέφερε:

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Νίκου Βακιρλή και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Νίκος Βακιρλής ως ιδρυτικό στέλεχος του Αρισβαίου Καλλονής και ιδρυτής του Απόλλωνα Δαφίων θα αποτελεί πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και του Λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Δήλωση για την απώλεια του Νίκου Βακιρλή έκανε στο aelk.gr ο Γενικός Διευθυντής Προκόπης Καρτάλης: «Με τον θάνατο του Νίκου Βακιρλή περνά στην ιστορία ένα κομμάτι του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και της ομάδας μας. Το ήθος, το έργο του και τα αγνά φίλαθλα αισθήματά του για την Καλλονή μας θα τα θυμόμαστε πάντα».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep