Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βγήκαν» προβλήματα στον Ηρακλή

Άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών ασφαλώς και δεν θέλουν να σκέφτονται στον Ηρακλή ενόψει Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Και λογικά θα τα καταφέρει ο Γηραιός, ώστε να παλέψει εν συνεχεία για την απευθείας άνοδο με Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό. Δύο δύσκολα παιχνίδια, τα οποία βέβαια αργούν ακόμα αφού μπροστά υπάρχει το ματς με την ομάδα της Πέλλας. Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου, μπορεί να είδε την ομάδα του να δραπετεύει με το διπλό από την έδρα της Επανομής, ωστόσο προέκυψαν προβλήματα.
Ο Δημήτρης Τσερκέζος, πρώην παίκτης της Επανομής, πήγε στο νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί στη μύτη. Και η ακτινογραφία έδειξε ότι υπέστη κάταγμα. Άρα δύσκολα θα είναι έτοιμος για τα Γιαννιτσά. Ο Γιώργος Παληγεώργος που αποχώρησε λόγω τραυματισμού υπέστη αιμάτωμα στο κουντεπιέ και είναι αμφίβολος, την ίδια ώρα που ο Χρήστος Παληγεώργος θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας, όπως και οι Σουλίδης, Χουάντερσον και Ουκάρ. Αντίθετα ο Τάι που πήγε και αυτός στο νοσοκομείο μετά το ματς με την Επανομή δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος.

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2013 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep