Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική τεσσάρα η ΑΕΛ!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Οι βυσσινί επικράτησαν με 4-1 του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη.

 

Η ΑΕΛ επικράτησε με 4-1 του Οικονόμου, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Τσαριτσάνη, παρουσία 150 θεατών, που γέμισαν τη μία και μοναδική κερκίδα του γηπέδου. Τα γκολ για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν σημείωσαν ο Ζεκίνια στο 12' με πέναλτι που κέρδισε ο Μπόα Μόρτε, ο Σεσίνια στο 47' έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο ίδιος παίκτης στο 78' από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Κατσιαρού και ο Ιγκλέσιας στο 69' από ασίστ του Τσιμπάμπα. Για τους νεοφώτιστους στη Football League 2 είχε μειώσει προσωρινά ο Μπλέντι στο 63'.

 

Μέτριο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, σαφώς καλύτερο στο δεύτερο, με τους βυσσινί να βρίσκουν καλύτερο ρυθμό και να φτάνουν σε αρκετές φάσεις και τρία γκολ! Ο Κρις Κόουλμαν παρέταξε αρχικά την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1 με τα εξής πρόσωπα: Σωτηρίου – Καλί, Ταλ, Ααράμπ, Βενετίδης – Νεμπεγλέρας, Μπό Μόρτε – Σιατραβάνης, Γκονζάλες, Πλιάγκας – Ζεκίνια.

 

Στην επανάληψη ο Ουαλός τεχνικός έκανε πολλές αλλαγές. Στο 46' πέρασε στη θέση του Καλί τον Καρανίκα, σε αυτή του Νεμπεγλέρα τον Ιγκλέσιας, τον Μιχαηλίδη αντί του Σωτηρίου, τον Κατσιαρό αντί του Βενετίδη, τον Σεσίνια αντί του Πλιάγκα και τον Τσιμπάμπα αντί του Ζεκίνια. Στο 64' είχαμε και νέο κύκλο αλλαγών με τους Κολοβέτσιο, Γκαλίτσιο, Βούζα και Καραχάλιο να παίρνουν τις θέσεις των Ταλ, Ααράμπ, Σιατραβάνη και Γκονζάλες αντίστοιχα. Ετσι το σχήμα της ΑΕΛ έγινε το εξής: Μιχαηλίδης – Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός – Ιγκλέσιας, Μπό Μόρτε – Βούζας, Καραχάλιος, Σεσίνια – Τσιμπάμπα.

 

Η σύνθεση του Οικονόμου: Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Πούτας, Νικούλης, Μπλέντι, Μπαλής, Μπανούσης, Κέρι, Λέβναϊτς, Κορομπίλιας.

Last modified onΣάββατο, 08 Οκτώβριος 2011 01:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep