Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κανένα πρόβλημα με Ηρακλή»

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς προανήγγειλε κοσμοσυρροή στο «Ν. Σαράφης».

Οι οπαδοί του Ηρακλή θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση της Τετάρτης (15/05) με την Αναγέννηση Επανομής. Ο πρόεδρος των «πράσινων», Μιχάλης Μπαλασάς, λοιπόν, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» εγγυήθηκε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την παρουσία των φίλων του «Γηραιού και τόνισε ότι έχουν τυπωθεί 2.000 εισιτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής:

«Δε θα υπάρξει πρόβλημα. Ένα μέρος θα παρακολουθήσει όρθιο τον αγώνα. Οι καθήμενοι είναι 1.000. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πολύς χώρος για ορθίους, μεγάλη δυνατότητα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια. Ένα κομμάτι διαθέσαμε στον Ηρακλή ήδη. Έχουμε συνολικά 2.000 εισιτήρια και θα δούμε πώς θα πάει η προσέλευση. Με ορθίους παίρνει πολύ περισσότερους θεατές. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει πολλούς περισσότερους.

Έχουμε γενική είσοδο 10 ευρώ, είναι μια προσιτή τιμή, ένα εισιτήριο στη Φούτμπολ Λιγκ σε αυτή την τιμή δεν είναι ακριβό. Το είχαμε 15 ευρώ και το βάλαμε 10. Δεν ήθελα να επωφεληθώ και να αλλάξω την τιμή του εισιτηρίου. Ο Ηρακλής παίζει ματς χωρίς γυρισμό, εμείς παίζουμε για το γόητρο, δεν μπορώ να προδικάσω το νικητή».

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep