Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχή ανόδου ο Επαλέ

Ο Ζοέλ Επαλέ ευχήθηκε άνοδο στον Ηρακλή και αποκάλυψε ότι σύντομα θα βρεθεί στο Κσυτανζόγλειο.

Ο Καμερουνέζος πρώην άσος του «Γηραιού» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4 fm» και έδωσε την ευχή του να προβιβαστεί ο Ηρακλής στη Super League. Παράλληλα τόνισε ότι σε κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Επαλέ:

Για το αν θα έρθει να βοηθήσει τον Ηρακλή να πάρει οριστικά το εισιτήριο της ανόδου:

«Όχι, δε νομίζω! (γέλια) Τώρα όλοι οι παίκτες του Ηρακλή κάνουν καλή δουλειά, κάνουν τα πάντα ώστε να ανέβει η ομάδα κατηγορία».

Για το γεγονός πως γνωρίζει τα πάντα γύρω από τον Ηρακλή τη δεδομένη στιγμή:

«Ναι, ναι! Περίπου ξέρω τι γίνεται. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μου και τη Θεσσαλονίκη την αγαπώ πολύ. Έχω πολλούς φίλους εκεί και μιλάω με αυτούς. Από την ομάδα και με παίκτες του Ηρακλή δεν έχω επαφή, αλλά μαθαίνω τα πάντα».

Για το ότι θα έρθει σε ένα από τα υπόλοιπα ματς στο Καυταντζόγλειο ώστε να δει δια ζώσης τους «κυανόλευκους»:

«Θα ερχόμουν πριν ένα μήνα, αλλά δεν είχα χρόνο. Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, όμως θα έρθω σε έναν αγώνα να τον παρακολουθήσω και ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πολύ καλή δουλειά της ομάδας».

Για το τι κάνει και πού βρίσκεται τώρα:

«Τελείωσα από την Μαλαισία. Είμαι στο Παρίσι με την οικογένεια μου. Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και κάνω διάφορα ταξίδια για φιλανθρωπικό σκοπό. Ήμουν στις Βρυξέλλες τις προάλλες για μια εκδήλωση για παιδιά στην Αφρική. Μαζεύουμε τρόφιμα, ρούχα. Έχω στο μυαλό μου να το κάνουμε και στην Ελλάδα, αλλά με τις στιγμές που περνάει η χώρα, θεωρώ πως είναι δύσκολο για τον κόσμο».

Για το αν θυμάται κάποια γκολ που πέτυχε με τον Ηρακλή:

«Πολλά! Τα γκολ που έβαλα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, την Λάρισα με ένα σουτ από τα 35-40 μέτρα, κι άλλα».

Για την απουσία του από τον επαναληπτικό με τη Βίσλα Κρακοβίας στην Θεσσαλονίκη πριν αρκετά χρόνια:

«Τα παιδιά έκαναν τα πάντα. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να δω το παιχνίδι από την κερκίδα. Ένιωθα σα να άφησα παίκτες και φίλους μόνους, χωρίς βοήθεια. Δε νομίζω ότι μπορούσα να κάνω κάτι από μόνος μου, αλλά μου είχαν μεγάλη εμπιστοσύνη όλοι κι εγώ μαζί τους, μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν έχει σκοπό να συνεχίσει το ποδόσφαιρο:

«Εάν μείνω πολύ καιρό χωρίς παιχνίδια, θα είναι δύσκολο να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Κάνω προπονήσεις με μια μικρή ομάδα, θα δούμε. Το μυαλό και η καρδιά θέλει, δεν ξέρω τα πόδια και το σώμα».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο του Ηρακλή:

«Πολλά μπράβο πρώτα πρώτα στον κόσμο, που παρέμεινε κοντά στην ομάδα, πολλοί μαζί δίνουν δύναμη και βοήθεια στα παιδιά ώστε να παλεύουν και να τους κάνουν περήφανους. Στα 4 τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη τους φιλάθλους και στο τέλος θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί. Και του χρόνου να κάνουν μια μεγάλη ομάδα σιγά-σιγά».

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep