Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

FL News Bet

Οι προτάσεις του flnews.gr για τα ματς της 39ης αγωνιστικής της Football League.

Αναμετρήσεις μεταξύ αδιάφορων ομάδων, αλλά και ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εμβόλιμης 39ης αγωνιστικής. Τα ματς σε Ριζούπολη, Σέρρες είναι ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα, όμως υπάρχουν και φαβορί που αναμένεται να επιβεβαιωθούν. Φυσικά, το πρόσφατο ματς ΑΕΛΚ - Καλλιθέα και οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν, δείχνουν ότι οι αδιάφοροι βαθμολογικά δεν είναι απαραίτητο πως σκέφτονται ήδη τις διακοπές...

Στη Δράμα, η Δόξα αναπτέρωσε τις ελπίδες επτάδας με το «διπλό» στη Φυλή, οπότε δεν θέλει να «αυτοκτονήσει» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον αδιάφορο βαθμολογικά Φωκικό, ο οποίος εκτός των άλλων ταλαιπωρείται από πολλές απουσίες.

Στην Επανομή, οι οπαδοί του Ηρακλή θα δώσουν δυναμικό «παρών» για να σπρώξουν τον «Γηραιό» ακόμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα με 5 διαδοχικές νίκες και πρέπει να παρουσιαστούν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων για να μην φύγουν με το τρίποντο.

Η τριάδα κλείνει με τον άσο του Εργοτέλη απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου. Οι Κρητικοί θέλουν το απόλυτο ως το φινάλε και έχουν το επιπλέον κίνητρο απέναντι στους Σερραίους, οι οποίοι, βέβαια, είναι πιο ξεκούραστοι, προερχόμενοι από ρεπό.

Οι προτάσεις του flnews.gr:

Δόξα Δράμας - Φωκικός 1

Αν. Επανομής - Ηρακλής 2

Εργοτέλης - Εθνικός Γαζώρου 1

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 16:31
More in this category: « FL News Bet FL News Bet »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep