Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Με Σφακιανάκη ο Παναιτωλικός

Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του Αγρινίου, Στέλιος Σφακιανάκης, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Μάκη Χάβου για το παιχνίδι με τα Ψαχνά.

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του θα αναχωρήσει για την Εύβοια η αποστολή του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες, στην πιο κρίσιημη καμπή του πρωταθλήματος, πάνε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την απευθείας άνοδο και με συνδυασμό αποτελεσμάτων στην πρώτη τριάδα.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Μάκης Χάβος είδε με ικανοποίηση τον Στέλιο Σφακιανάκη να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση. Τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και μένει να φανεί εάν θα είναι στη 18άδα ή όχι. Σε σχέση με τη 19άδα του προηγούμενου αγώνα ο νεαρός τερματοφύλακας Τσάπαλος έμεινε εκτός και τη θέση του πήρε ο Στεφανάκος. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μελισσάς, ενώ επανήλθαν οι Ιορδανίδης και Σμίλτος.
Η αποστολή: Τακίδης, Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μπακάκης, Πασάς, Ιωάννου, Σφακιανάκης, Μουμίν, Κουτσοσπύρος, Δάρλας, Γκόλιας, Κούσας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν, Φαβάλι, Τζούνιορ, Σίσιτς, Καμαρά, Ιορδανίδης, Σμίλτος.

Last modified onΣάββατο, 18 Μάιος 2013 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep