Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Έξι πόντοι ακόμα»

Ο Μίλτος Γκόφας τόνισε ότι ο Βύζας Μεγάρων με δύο νίκες μένει στην κατηγορία.

Μεγάλη ανάσα πήραν οι Μεγαρείς την Κυριακή (12/05) με το τρίποντο (1-0) σε βάρος του Φωκικού. Σε συνδυασμό με την ήττα (4-0) του Θρασύβουλου απέναντι στη Δόξα Δράμας μείωσαν τη διαφορά στον πόντο και από τη στιγμή που έχουν ένα ματς περισσότερο είναι στο χέρι τους να τον ξεπεράσουν στη βαθμολογία.
Ο τεχνικός, Μίλτος Γκόφας, μάλιστα, σε δηλώσεις του στο flnews.gr τόνισε ότι απαιτούνται δύο ακόμα νίκες για να επιτευχθεί ο στόχος: «Ήταν μία ανάσα που ήρθε με πολύ προσπάθεια και πολύ κόπο. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, ενώ ακυρώθηκε και ένα κανονικό γκολ. Το πέναλτι με το οποίο νικήσαμε ήταν καθαρό. Θεωρώ ότι με έξι ακόμα πόντους θα σωθούμε. Δεν ξέρω σε ποια ματς θα τους πάρουμε, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τους κατακτήσουμε».

Την Τετάρτη (15/05) ο Βύζας Μεγάρων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ και εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γκεμίσης, Παναγιώτης Βλάχος, Μπιτσάκος. Οι Κρολ, Αρναρέλης θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Μετά την πρωινή προπόνηση ανακοινώθηκε και η 18άδα που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (14/05) για τη Λάρισα.

Η αποστολή: Πουρής, Δημαράκης, Π. Βλάχος, Γρομητσάρης, Νικολόπουλος, Πούρνος, Δημητρίου, Λιόλιος, Μανδύλης, Σπαγής, Μαρίνης, Κατράνας, Νικολέτος, Σιώκος, Αρναρέλης, Κρολ, Σταμέλος, Φυσαράκης.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep