Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Εικόνα... δεν μπορώ»

Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για βουνό άγχους και πίεσης στην ΑΕΛ.

Μετά την ήττα (1-0) από την ΑΕΛ Καλλονής ο προπονητής των «βυσσινί» δήλωσε: «Δημιουργήσαμε από μόνοι μας ένα βουνό πίεσης και άγχους για το σημερινό παιχνίδι και το δημιουργήσαμε γιατί δεν κερδίσαμε τα προηγούμενα ματς , στα οποία ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε το κουράγιο. Το χειρότερο από την σημερινή ήττα είναι η εικόνα του «δεν μπορώ».

-Όσον αφορά στην υπόθεση άνοδο game over, λοιπόν;

«Ναι, όσον αφορά στην απευθείας άνοδο η υπόθεση έχει τελειώσει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, όμως, για να μπούμε στα μπαράζ. Δεν ξέρω πως θα βγει αυτή η πίεση από πάνω μας. Μέχρι το 22’-23’ του αγώνα είχαμε λογική στο παιχνίδι μας. Μετά το γκολ δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε».

-Πώς εξηγείτε αυτή τη μεταστροφή στην εμφάνιση από το ματς με τον Ηρακλή που ήταν καλή, στη σημερινή κακή;

«Ήταν θέμα ψυχολογίας. Δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Δεν έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια».

-Είχατε πει την περασμένη Τετάρτη ότι περιμένετε κόντρα στην Καλλονή οι παίκτες να βγάλουν τον εγωισμό τους. Πως θα βρουν το σθένος να το κάνουν στη συνέχεια;

«Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε το σθένος και τη δύναμη και να παλέψουμε για τα μπαράζ. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να το κάνουμε. Είναι δύσκολη η στιγμή, αλλά στην παρούσα φάση οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε. Ας μην το κάνουμε πιο δύσκολο. Εγώ φταίω. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά αυτός που φταίει είναι ο προπονητής. Όχι οι ποδοσφαιριστές».

-Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος λόγω ύψους και σωματοδομής θα μπορούσε να βοηθήσει στο ψηλό παιχνίδι;

«Όταν μια ομάδα κλείνεται στην άμυνα, δεν έχεις τύχη στον αέρα. Χρειάζεσαι διεμβολιστή, γι’ αυτό και προτιμήσαμε τον Χασομέρη, ο οποίος είναι καλύτερος από τον Στέλιο στο ένας εναντίον ενός. Για τον ίδιο λόγο ξεκινήσαμε και τον Ζεκίνια. Θέλαμε ταχύτητα απέναντι σε ένα αμυντικό δίδυμο που έχει μεγάλη εμπειρία. Ήταν ξεκάθαρη η εικόνα του αγώνα. Η Καλλονή ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Εμάς από ένα σημείο και μετά μας κατέβαλε το άγχος».

-Για την πρόωρη αλλαγή του Δεινόπαπα;

«Δεν ήταν τόσο καλός και επιπλέον δεν ένιωθε πολύ καλά. Ο Λιαπάκης ζήτησε ο ίδιος αλλαγή στο ημίχρονο. Επαναλαμβάνω, όλα έχουν να κάνουν με την πίεση. Όλα εκεί κρίνονται. Δεν κερδίζουμε τίποτα αν τα βάζουμε με τους ποδοσφαιριστές».

-Πώς θα αντεπεξέλθει η ομάδα σε αυτό το άγχος;

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Η Καλλονή ήταν η μοναδική ομάδα που ήρθε εδώ και το σκορ την αδικεί. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε να να μπούμε στα πλέι οφ». 

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep