Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Η ΑΕΛ εξέφρασε την ανησυχία της για πιθανά «ανθρώπινα λάθη» των διαιτητών στον αγώνα με την Καλλονή.

Η θεσσαλική ομάδα σημείωσε ότι σε περίπτωση «ανθρώπινων λαθών» από τους διαιτητές στον αγώνα της Κυριακής (28/04) με την Καλλονή δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να προφυλάξει το παιχνίδι από ενδεχόμενες αντιδράσεις και ευχήθηκε να μην δικαιωθεί. Αναλυτικά ανέφερε:

«Επειδή όσο πλησιάζουμε χρονικά στον αγώνα με την Καλλονή, τόσο πληθαίνουν τα ανησυχητικά μηνύματα που μας έρχονται όχι μόνο από τους φίλους της ομάδας μας , αλλά και από άλλες πηγές, ελπίζουμε η διαιτησία την Κυριακή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μιας κρίσιμης αναμέτρησης, στην οποία διακυβεύονται πολλά.

Γιατί σε περίπτωση «ανθρώπινων λαθών» δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να προφυλάξουμε το παιχνίδι και την ομάδα μας από ενδεχόμενες αντιδράσεις. Και μη νομίζετε ότι αυτό είναι επικοινωνιακό τέχνασμα. Είναι η πραγματικότητα.

Γιατί, κύριοι, μην ξεχνάτε ότι οι φίλοι της ΑΕΛ είδαν την ομάδα τους να υποβιβάζεται από «κουμπωμένα» ματς πριν από δύο χρόνια και αρκετά θορυβημένοι βλέπουν τη διαιτησία στους 3 τελευταίους αγώνες (με εξαίρεση, ίσως, τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή) να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζει.

Αν ευχόμαστε κάτι, είναι να μην δικαιωθούμε…

ΠΑΕ ΑΕΛ 1964».

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2013 00:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep