Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Τώρα να μη μιλάνε»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, υποστήριξε ότι η ομάδα του έδωσε απαντήσεις στο ματς με τον Θρασύβουλο.

Μετά το 1-1 με την ομάδα της Φυλής ο Διλμπέρης είπε: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο για εμάς είχε πάρα πολλές ιδιαιτερότητες, για πολλούς και διάφορους λόγους και ήταν ένα παιχνίδι που πραγματικά θέλαμε να το κερδίσουμε και να επανέλθουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα, και να διορθώσουμε την κακή εικόνα των προηγούμενων αγώνων. Θέλαμε να ανεβούμε ψηλά, θέλαμε να πιέσουμε, όπως το κάναμε σε αλλά παιχνίδια. Δυστυχώς όμως δεν λειτουργήσαμε σωστά. Είχαμε πει ότι με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές ο Θρασύβουλος θα βγει στην κόντρα, και βγήκε.
Πέτυχε ένα γκολ το όποιο θεωρώ ότι ήταν τυχερό, με την έννοια ότι αναπήδησε η μπάλα και ξεγέλασε τον Γιώργο (Βαλσαμάκη). Από εκεί και πέρα με τα δεδομένα που είχαμε, με το γεγονός ότι έχουμε πάρα πολλά παιδιά τραυματίες, στρατιώτες και παιδιά τα οποία ταλαιπωρούνται από ιώσεις, αρχίσαμε να κάνουμε αλχημείες που δημιουργήσανε ένα παιχνίδι ρίσκου, καθώς ο Θρασύβουλος βγήκε αρκετές φορές στην αντεπίθεση. Ευτυχώς ο Γιώργος (Βαλσαμάκης) ήταν καλά και κράτησε στο ένα γκολ την διαφορά. Δημιουργήσαμε φάσεις και πάλι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.
Ευτυχώς όμως, και αυτό το ευτυχώς το εννοώ, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, και νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές μου δώσανε κάποιες απαντήσεις σε όσους θέλουν να σκεφτούν κακοπροαίρετα για αυτή την ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Δεν απέφυγαν τα λάθη αλλά δεν νομίζω ότι υστέρησε κάποιος από άποψη προσπάθειας. Να ευχηθώ στον προπονητή και στον Θρασύβουλο καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων. Εμείς θα μετρήσουμε τις πληγές μας που είναι πολλές για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.»


Για το αν υπάρχει κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον ίδιο, τώρα που η ομάδα ούτε με υποβιβασμό κινδυνεύει αλλά ούτε και έχει στόχο την επτάδα: «Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Πολλές φορές μπορείς να διορθώσεις πολλά πράγματα όταν η τελευταία σου εικόνα είναι καλή. Δεύτερον το ποδόσφαιρο είναι χρηματιστήριο, ποδοσφαιριστής, προπονητής και όποιος συμμετέχει, έχει μετοχές, τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να φροντίζει να τις ανεβάζει και να μπορεί να διεκδικήσει πράγματα, είτε στην ομάδα που είναι, είτε κάπου αλλού. Το κίνητρο υπάρχει. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός υπάρχει, δυστυχώς όμως υπάρχουν και τεράστια προβλήματα, τα οποία αφορούν τραυματισμούς και ελλείψεις. Μέσα από αυτό εδώ και το γεγονός ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος για τα αποδυτήρια που έχω. Έχω πραγματικά θησαυρούς παιδιά. Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι μπορούμε να αναστρέψουμε αυτή την εικόνα και να βρούμε και κίνητρα και να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο».
Για το αν η ισοπαλία και η αποφυγή της ήττας, με δεδομένο τις πολλές απουσίες, άφησε κάποια θετικά συναισθήματα: «Αν πιάσουμε το παιχνίδι από άποψη τεχνικοτακτικής, έχω τεράστια παράπονα, άσχετα αν οι απουσίες υπήρχαν. Δεν έχει σημασία αν σε ένα προηγούμενο παιχνίδι ήσουν μπακ και τώρα πρέπει να γίνεις στόπερ. Δεν πήραμε έναν στοπερ να τον κάνουμε σέντερ φορ, και αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές. Τέτοια παράπονα, έχω πάρα πολλά, και δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά μπαίνουν μέσα, προσπαθούν και κάνουν και λάθη. Με δεδομένο τις απουσίες, είμαι ευχαριστημένος. Εκεί όμως που είμαι χαρούμενος, και το ξαναλέω, είναι το γεγονός ότι εμείς δεν χάσαμε σήμερα. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την εικόνα αυτής της ομάδας. Νομίζω ότι κάποιοι μπορούν να μην μιλάνε πια, και ο νοών νοείτω. Είμαστε στην Ελλάδα και ο οποιοσδήποτε λέει ότι θέλει. Σήμερα κάποιοι δεν μπορούν να λένε ό,τι θέλουν».

 

Τους παίκτες της σερραϊκής ομάδας εκπροσώπησε ο Γιώργος Βαλσαμάκης, που είπε: «Σήμερα αυτό το γκολ στο 90΄ για μένα για τους συμπαίκτες μου, για την ομάδα και για όλους ήτανε μια λύτρωση. Δεν θα σταθώ καθόλου στο αγωνιστικό. Θέλω να πω μόνο για όλους αυτούς, είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε αρθρογράφοι, είτε γράφουνε στα sites, στο internet, είτε γράφουνε οπουδήποτε.


Τους προκαλώ να έρθουνε μια εβδομάδα στην προπόνηση που κάνουμε. Να έρθουνε στο σπίτι μας το βράδυ πριν τον αγώνα, να δουν τι ιδρώτα ρίχνουμε, τι στρες έχουμε και να δούνε αν αυτό πουλιέται τόσο εύκολα, όσο νομίζουν αυτοί, και βγαίνουν και τα λένε έτσι, ελαφρά την καρδία, όλα αυτά που βγαίνουν και λένε. Είμαστε στον Εθνικό Γαζώρου, είμαστε παίκτες της Β΄ Εθνικής, έχουμε κίνητρα γιατί είμαστε στην Β΄ Εθνική και θέλουμε να παίξουμε και σε αυτή την κατηγορία και σε υψηλότερη. Ο κάθε παίκτης, ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει κίνητρα και κανείς δεν πουλάει όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει, επειδή θέλουν μερικοί να νομίζουν διάφορα».

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep