Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχουμε ραντεβού με τις νίκες»

Ο Μάκης Χάβος μίλησε για… γκέλα του Παναιτωλικού απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Έπειτα από το 0-0 με τους «κυανόλευκους» ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, αλλά από υπερβολική θέληση δεν είχαμε καλές επιλογές και δεν μπορέσαμε να παίξουμε απέναντι σε μία κλειστή και καλά οργανωμένη άμυνα

Στο δεύτερο μέρος δεν δεχθήκαμε πίεση, ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρίες, είχαμε καλές συνεργασίες , αλλά όχι καλά τελειώματα. Ήταν άσχημο αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη, γιατί θα αποκτούσαμε πλεονέκτημα, αλλά σήμερα δεν έμπαινε γκολ με τίποτα. Συνεχίζουμε ταπεινά, ευχαριστούμε τον κόσμο και τον θέλουμε να είναι δίπλα μας.

Δεν είδα σημάδια κούρασης, αν γίνονταν νωρίτερα οι αποβολές, θα έβαζα τον Κουτσοσπύρο. Περίμενα το γκολ, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Όσο και να προσπαθείς το γκολ μερικές φορές δεν έρχεται. Είδαμε πόσες ευκαιρίες κάναμε, αλλά με το αν δεν γίνεται ποδόσφαιρο.

Σήμερα κάναμε γκέλα, τα παιδιά ήθελαν να κερδίσουν, όμως ξαναλέω ότι από το υπερβολικό «θέλω» κάνεις βιαστικές επιλογές, αντί να παίξεις γρήγορα. Δεν έχουμε ραντεβού με τις νίκες. Τα παιδιά χρειάζονται ξεκούραση και ανάσες και όταν έρθουμε αντμέτωποι με τον Εργοτέλη θα είμαστε πιο ξεκούραστοι».

Πηγή: www.sport7.gr

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep