Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Φρανκού η ΑΕΛ

Ο Εμάνουελ Φρανκού έπειτα από περίπου δύο μήνες επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΛ.

Η ήττα (4-2) από τον Απόλλωνα συνοδεύτηκε από παράπονα, αλλά «πλήγωσε» την ΑΕΛ και δεν της επέτρεψε να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν χάθηκε και η θεσσαλική ομάδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες και να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της την Κυριακή (21/04) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον αδιάφορο βαθμολογικά Πιερικό.

Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου (20/04) την προετοιμασία τους και ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς συμπεριέλαβε έπειτα από περίπου δύο μήνες στην αποστολή τον Εμάνουελ Φρανκού. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στις 24 Φεβρουαρίου και στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Στις επιστροφές και ο Πόνσε που εξέτισε την ποινή του.

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο ανέτοιμος Πότσι, όπως και οι Ζεκίνια, Τσιάρας, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Λιαπάκης, Χασομέρης, Κρητικός Τ., Τσίγκας, Αλεξάντροβιτς, Κρητικός Σ., Δεινόπαπας, Πόνσε, Φρανκού.

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2013 13:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep