Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπουργέ... καληνύχτα» (video)

Οργισμένη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηρακλή προς τον Υπουργό, Θοδωρή Καράογλου.

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης βρέθηκε στα εγκαίνια του ξενοδοχείου του Μακεδονία Παλάς», ιδιοκτησίας πλέον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Στην ομιλία του, λοιπόν, απευθυνόμενος προς τον ομογενή επιχειρηματία του είπε: «Και εμάς τους Ηρακληδείς να μας έχετε στο μυαλό σας…». Αυτή του η ατάκα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΓΣ, ο οποίος ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Ο πόλεμος και ο διωγμός που βιώνει ο σύλλογος μας τα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησε με ένα σύνθημα: «Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ». Αυτό το σύνθημα μας κρατάει ζωντανούς σήμερα, παλεύοντας με όλους αυτούς που επιβουλεύονται την ίδια την ύπαρξη του συλλόγου.

Για κάποιον που μοίραζε υποσχέσεις βοηθείας και διατυμπάνιζε την Ηρακληδοσύνη του, ειδικά πριν τις εκλογές, το σύνθημα έγινε «Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ... δεν απαντώ, δεν ασχολούμαι, δεν υπάρχω...».

Παρουσιάστηκε όμως χθες στο πανηγύρι που στήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Κατανοητό, υπουργός έγινε.... και σαν υπουργός προσπάθησε να θυμίσει πως σκέφτεται τον ΗΡΑΚΛΗ. Πως; Έγινε επαίτης σε αυτούς που διαχρονικά, καταγεγραμμένα και ηχογραφημένα, προσπαθούν να διαλύσουν τον σύλλογο που φέρεται να αγαπά!!..

Κύριε υπουργέ όντως για εμάς δεν υπάρχετε... Καληνύχτα».

Η ανακοίνωση – απάντηση του Καράογλου ανέφερε:

«Με αφορμή την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, σχετικά με όσα φέρεται να ανέφερε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για τον Ηρακλή, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή εγκαινίων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Είναι προφανές πως κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και ανακοινώσεις, προτού ρωτήσουν και μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, οφείλουμε να καταστήσουμε σαφές πως κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Υπουργός ανέφερε ότι πέρα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν και άλλες εξίσου ιστορικές ομάδες όπως είναι για παράδειγμα ο Ηρακλής - o οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου είναι η ομάδα της καρδιάς του-, ο Άρης, αλλά και ο Απόλλων Καλαμαριάς, που αξίζουν την αγάπη και το σεβασμό όλων των Θεσσαλονικέων.

Η διαστρέβλωση των λεγομένων του Υπουργού, που εκ του πονηρού κάποιοι διοχετεύουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για δικούς τους λόγους, εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες και αποσκοπεί αποκλειστικά στη δημιουργία λαθεμένων εντυπώσεων για το πρόσωπο του κ. Καράογλου».

 

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 22:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep