Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντοκιμαντέρ για τον Πιερικό

Ντοκιμαντέρ με την ιστορία του Πιερικού θα γίνει από την ΕΤ3. ΦΩΤΟ: Σύνδεσμος Φίλων Ιστορίας Πιερικού Ντοκιμαντέρ με την ιστορία του Πιερικού θα γίνει από την ΕΤ3.

Η ΕΤ3 ετοιμάζει αφιέρωμα για τα 62 χρόνια της ιστορίας της ομάδας της Κατερίνης και θα μεταδοθεί στην σειρά «Με την Γραφίδα της Ιστορίας» σε επιμέλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μάστορα.

Ο Πιερικός συμπληρώνει 62 χρόνια ιστορίας αυτό το καλοκαίρι και τέτοιες ημέρες του Απριλίου είχαν αρχίσει οι διεργασίες για την συγχώνευση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Κατερίνης και του Ολύμπου Κατερίνης που ολοκληρώθηκε μετά από αρκετό διάστημα. Οι σελίδες της ιστορίας του συλλόγου θα παρουσιαστούν μέσα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η κρατική τηλεόραση με την δημοσιογραφική έρευνα του Βασίλη Μάστορα και την σκηνοθεσία του Χρήστου Νικολέρη.

Απόλυτα σημαντική σε αυτή την προσπάθεια είναι η συμβολή του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού, ο οποίος με απόφασή του θα διαθέσει χωρίς αντίτιμο τα στοιχεία του αρχείου του για να ολοκληρωθεί η έρευνα και να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στην Λάρισα συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερη προβλήματα και με το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας στην επόμενη ημέρα του Πιερικού και την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα παίρνουν σιγά, σιγά χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Φαμπίνιο και Ντόικιτς, ενώ επιστρέφει ο Λαζαρίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep