Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καμπάνα» σε Τεννέ, Σιλιγαρδάκη

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τιμώρησε τον τεχνικό της Καλλονής, Μπάμπη Τεννέ και τον αμυντικό μέσο, Χάρη Σιλιγαρδάκη.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν άφησε ατιμώρητους τούς Μπάμπη Τεννέ και ΑΕΛ Καλλονής για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στον Έλληνα προπονητή απαγορεύτηκε για δέκα μέρες η είσοδος σε αγωνιστικό χώρο και του επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ στον 31 ετών παίκτη ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο.

Η απόφαση έχει ως εξής: «Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 83/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/EΝΩΣΗΣ Β-Γ, του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΝΝΕ, προπονητή, του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ, ποδοσφαιριστή, και της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Δέχεται ότι ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΕΝΝΕΣ τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 10 παρ.1 εδ.β΄ (υβριστική συμπεριφορά) και ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ εκείνο της ανάρμοστης συμπεριφοράς του άρθρου 10 παρ.1 εδ.α΄. Επιβάλλει στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΝΝΕ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 10 ημερών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 60 ευρώ και στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ χρηματική 150 ευρώ. (άρθρο 11 παρ.3 Π.Κ.)».

Ως εκ τούτου για το παιχνίδι με τον Βύζαντα δεν υπολογίζεται, εκτός από τον Μαρσέλο και ο Σιλιγαρδάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 00:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep