Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΕΛ χωρίς Ζεκίνια

Ο Πορτογάλος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Ήταν γνωστό ότι στην αναμέτρηση με τον Πιερικό στο AEL FC Arena απών θα είναι ο Αντώνης Τσιάρας για την ομάδα του Τίμου Καβακά. Ο 20χρονος μέσος είχε συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στους Κατερινιώτες την ποινή του. Την Πέμπτη (18/4) έγινε γνωστό ότι για τον ίδιο λόγο θα μείνει εκτός ο Ζοζέ Ζεκίνια.

Μαθητικές προσκλήσεις στο Pre-Game & Ticket House

lari1

Αυτή την εβδομάδα η ΑΕΛ αποφάσισε να… αντιστρέψει τους ρόλους. Δεν θα επισκεφτεί σχολεία της πόλης, αλλά θα καλέσει τους μικρούς μαθητές στο γήπεδό της, το AEL FC ARENA. Αυτή την Κυριακή, ανήμερα της αναμέτρησης με τον Πιερικό, από τις 13:00 έως τις 15:30, δηλαδή μέχρι μισή ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα, μαθητές ηλικίας έως 14 ετών θα μπορούν να προσέρχονται στο “Pre-Game & Ticket House” (ακριβώς δίπλα στο “Vissini Store”) για να παραλαμβάνουν δωρεάν μαθητικές προσκλήσεις, σε περιορισμένο αριθμό.

Οι ηλεκτρολόγοι του 2ου ΕΠΑΛ στο ARENA

lari2

Επισκέψεων συνέχεια στο AEL FC ARENA. Την Πέμπτη ήταν η σειρά του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας να περάσει την πόρτα του γηπέδου της ΑΕΛ για μια εκδρομή με εκπαιδευτικό σκοπό και χαρακτήρα. Οι 30 μαθητές της Γ’ Τάξης του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων, συνοδευόμενοι από 5 καθηγητές τους, είχαν την ευκαιρία για ένα διαφορετικού τύπου… μάθημα, ερχόμενοι σε επαφή και μελετώντας την ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός μεγάλου έργου, όπως είναι το AEL FC ARENA.

lari3

Την υποδοχή και ξενάγηση έκανε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Λουκάς Σάββα, ενώ επιμέρους ενημέρωση και απαντήσεις πάνω στο εξειδικευμένο αντικείμενο σπουδών των νεαρών μαθητών, έδωσε ο νέος Υπεύθυνος της Ηλεκτρομηχανολογικής Εγκατάστασης του γηπέδου, Δημήτρης Τσεκούρας.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep