Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Απευθείας άνοδο»

Ο τερματοφυλάκας του Ηρακλή, Παναγιώτης Βοσνιάδης εξέφρασε την πεποίθησή του ακόμα και για τον απευθείας προβιβασμό.

Ο γκολκίπερ του «Γηραιού» είναι ο μεγάλος άτυχος στους «κυανόλευκους» με τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη και η οποία θα τον κρατήσει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις του στον «ARENA FM 89,4» μίλησε για τον στόχο της απευθείας ανόδου και χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το προσεχές ματς με τον Φωκικό.

Αναλυτικά ο Βοσνιάδης δήλωσε:

«Είχα την ατυχία να τραυματιστώ και θα μείνω έξω 1,5-2 μήνες. Μαθαίνω πολλά από τον Χουάντερσον, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Εγώ τον βοήθησα να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί στην ομάδα και το κλίμα της πόλης. Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνισμός στην θέση του τερματοφύλακα».

Οσο για τους στόχους των «κυανόλευκων», είπε: «Είμαστε Ηρακλής και μπορούμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Φωκικό είναι πολύ σημαντικό θεωρώ, εάν το κερδίσουμε μετά έχουμε την Λάρισα στην έδρα μας και θα πάμε και εκεί για τη νίκη.

Γενικώς έχουμε ντέρμπι ως το τέλος, με τον Ολυμπιακό Βόλου την προτελευταία αγωνιστική και την τελευταία με τον Παναιτωλικό στην έδρα μας και εκτιμώ πως μπορούμε να πάρουμε την άνοδο απευθείας στην Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΠέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 13:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep