Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με αέρα στη νέα κατηγορία»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης Ο Αλέκος Βοσνιάδης

Θα ξεκίνηση το πρωτάθλημα η Επανομή όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

 

Ο Αλέκος Βοσνιάδης σχολίασε την κλήρωση της Αναγέννησης Επανομής στο νέο πρωτάθλημα της Football League, τονίζοντας πως η ομάδα του θα ξεκινήσει με «αέρα και αυτοπεποίθηση»!

 

«Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και για εμάς κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με «αέρα» και αυτοπεποίθηση στη νέα κατηγορία. Έχουμε εμπιστοσύνη σε εμάς και η κλήρωση δεν μας προκαλεί ούτε… κρύο, ούτε ζέστη! Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε «μάχη», κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με ένα τοπικό ντέρμπι, εκτός έδρας. Στην πράξη θα φανεί αν ένα πρόγραμμα είναι ευνοϊκό ή όχι, ανάλογα με την συγκομιδή. Εμείς χρειαζόμαστε δουλειά και είναι σημαντικό ότι για 14 φιλικά είμαστε αήττητοι, αλλά ξέρουμε καλά ότι τα επίσημα ματς θα είναι τελείως διαφορετικά», είπε ο τεχνικός της Επανομής που στην πρώτη αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη με τον συμπολίτη Αγροτικό Αστέρα. Οι δυο ομάδες είχαν  αναμετρηθεί ξανά στο πρόσφατο ισόπαλο (1-1) φιλικό.

 

Τη Δευτέρα η Αναγέννηση είχε ρεπό, ενώ το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικός εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, το οποίο αναμένεται να είναι και το τελευταίο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep